Koorzang online beluisteren? Dan kunt u kiezen uit veel online platforms. Het is daarom lastig om een platform te vinden dat alleen verantwoorde muziek aanbiedt. Daarom willen wij u graag voorstellen aan ons platform Familystream. Wij richten ons alleen op reformatorische en klassieke muziek. We zijn selectief in het plaatsen van de muziek op ons platform. Hierdoor is Familystream veilig te gebruiken voor het hele gezin.

Luistert u graag naar koorzang en wilt u dagelijks genieten van verschillende koren? We hebben een grote collectie aan verschillende albums met christelijke koorzang. Koren die u kunt beluisteren op Familystream zingen onder andere koorzang geestelijke liederen en psalmen. Veel mensen vinden het luisteren naar koorzang erg mooi, omdat het door een groep mensen samen wordt gezongen. Koorzang kan emotie overbrengen en kan u meevoeren in de woorden die de koorleden zingen. Er zijn veel christenen die in een koor zingen en genieten van de saamhorigheid. Dit geeft een gevoel van verbondenheid en eenheid.

Waarom luisteren naar christelijke koorzang?

Veel mensen genieten ervan om naar christelijke koorzang te luisteren. Maar waarom is dat geluid eigenlijk zo mooi? Hier zijn verschillende redenen voor. Bij christelijke koorzang zien we dat iedereen binnen het koor zich richt op het zingen voor God. De focus ligt op Hem prijzen. De woorden de koorzang geestelijke liederen die ze zingen, krijgen hierdoor een diepere betekenis. Daarnaast zorgt het zingen binnen een koor ervoor dat mensen zich met elkaar verbonden voelen. Hierdoor uiten de zangers hun emotie sneller wanneer ze zingen, waardoor de muziek nog beter overkomt bij de luisteraars.

Populaire koorzangalbums

Om een idee te krijgen van de collectie van Familystream, kunt u hieronder enkele populaire albums vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld luisteren naar ‘Het levensschip’. Op dit album hoort u het Christelijke Mannenkoor ‘Eiland Urk'. Geniet u van het luisteren naar koren met bovenstem? Dan kunt u luisteren naar ‘Psalmen met bovenstem’. Houdt u van verschillende soorten muziek op één album? Luister dan naar ‘Vaste Rots van mijn behoud’. Zo zijn er nog veel meer koorzangalbums die u kunt beluisteren op Familystream.

Op Familystream kunt u via het profiel van de musicus of koor een overzicht zien van al hun albums. Dat maakt het voor u extra makkelijk om uw favoriete albums en koorzang geestelijke liederen te beluisteren.

Populaire koren luisteren op Familystream

 Op Familystream kunt u naar verschillende populaire koren luisteren. Jongerenkoor ‘Jigdaljahu’ is daar één van. Dit koor heeft rond de 100 zangers, die als doel hebben om God groot te maken en de individuele koorleden met elkaar te verbinden.  Daarnaast kunt ook luisteren naar het christelijke koorzang van ‘Vox Jubilans’. Dit koor zingt veel psalmen en heeft op Familystream al meer dan 20 albums uitgebracht. Of luister naar ‘mannenkoor Salomo’. Dit koor is in 2011 opgericht. De koorleden hebben de gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Het repertoire van dit koor bestaat uit psalmen en geestelijke liederen. Naast deze drie koren, kunt u op Familystream nog vele andere koren vinden waar u naar kunt luisteren.

Waarom kiezen om koorzang te beluisteren op Familystream?

Wij zetten de voordelen van het luisteren naar koorzang op Familystream voor u op een rij:

 • Grootste collectie aan verschillende albums van verschillende koren
  Op Familystream vindt u de grootste collectie muziek van verschillende koren. Hierdoor kunt u urenlang luisteren naar koorzang.
 • Regelmatig worden nieuwe albums met koorzang toegevoegd
  Koren brengen regelmatig nieuwe muziek uit. Deze muziek kunt u op Familystream beluisteren.
 • Luister ook offline naar koorzang
  U kunt via de app van Familystream uw favoriete albums downloaden en offline afspelen. Wel zo handig.
 • Veel genres beschikbaar zoals: klassiek, bovenstem, psalmen en mannenkoor.
  Naast het luisteren naar koorzang, hebben we nog vele andere genres beschikbaar. Luister bijvoorbeeld naar het album ‘Heer ik hoor van rijke zegen’ in het genre ‘piano’ en ontdek nog veel meer muziek.    

Geniet van de eenheid en verbondenheid van een koor op Familystream

Koorzang kan emotie overbrengen vanwege de eenheid en verbondenheid binnen het koor, en dat hoor je terug in de muziek. De eenheid komt bij koorzang mooi naar voren. Wilt u graag koorzang beluisteren? Neem dan nu een abonnement op Familystream. We hebben een grote collectie van verschillende albums binnen het genre christelijke koorzang die u kunt beluisteren.