Bij Familystream kunt u genieten van het album: Als alles duister is. Op dit album hoort u Rianne Vogelaar – van Roon zingen. Huig van der Knijff begeleidt haar op het orgel. Daarnaast zijn er nog enkele andere musicus die mee hebben gewerkt aan dit album.

Over de musici

Rianne Vogelaar – van Roon is op 7-jarige leeftijd begonnen met optreden. Op die leeftijd was ze onderdeel van het kinderkoor te Krimpen aan den IJssel. Ze volgde lessen bij verschillende zangpedagogen. Dit deed ze o.a. bij Charles Vermeer en Marjo van Someren. Ze heeft solo-Cd’s uitgebracht, maar werkt ook samen met andere koren en musici. Huig van der Knijff is op 9 september 1984 geboren. Op jonge leeftijd werd zijn interesse en gevoel voor muziek openbaar. Zijn eerste orgellessen heeft hij van dhr. L. de Vos gekregen. Hierna studeerde hij bij Roeland de Reuver. Huig van der Knijff heeft de voorkeur in het spelen van Psalmen en gezangen.

Over het album

‘Als alles duister is’ is een album met vijftien nummers. Er zitten enkele Psalmen tussen de liederen. Ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende muziekinstrumenten. Het orgel, een viool en een cello komen op dit album voor. Er staan ook andere bekendere liederen op dit album. Deze liederen zijn o.a. Als alles duister is, wat de toekomst brengen moge, gebed van een Vader.

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. Als alles duister is
 2. Als t duister valt
 3. Avondzang
 4. Be still, for the presence of the Lord
 5. De stille tuin
 6. Fairest Lord Jesus
 7. Gebed van een vader
 8. Geef vrede, Heer, geef vrede
 9. Orgelsolo psalm 56
 10. Psalm 123
 11. Psalm 142
 12. The Lord s my Shepherd
 13. Verootmoediging
 14. Vertrouwend uitzien
 15. Wat de toekomst brenge moge
  

Waarom dit album luisteren bij Familystream?

Waarom dit album luisteren via Familystream? Wij zetten enkele voordelen voor u op een rij:

 • Luister naar meer muziek van Rianne Vogelaar – van Roon en Huig van der Knijff
  Rianne Vogelaar – van Roon en Huig van der Knijff hebben allebei nog meer albums die op Familystream staan. Zo kunt u nog langer genieten van de mooie muziek die ze hebben gemaakt.
 • Geniet van onze uitgebreide collectie
  Familystream heeft een uitgebreide collectie aan klassieke en reformatorische muziek. We hebben u nog veel meer te bieden.
 • Luister uw favoriete muziek overal
  U kunt bij Familystream uw favoriete muziek overal luisteren. Zowel online als offline.

Conclusie

Het album ‘Als alles duister is’ is een prachtig album. U kunt dit album beluisteren via Familystream. Rianne Vogelaar – van Roon is de zangeres. Op het album staan vijftien nummers. Hier zitten ook enkele Psalmen tussen.