Joost van Belzen is een getalenteerde pianist en organist. Op vroege leeftijd ontdekte hij zijn grote liefde voor het orgel. Hij heeft al diverse concerten mogen geven en cd's mogen opnemen. Veel mensen luisteren graag naar de geliefde muziek van Joost van Belzen. Wij begrijpen dat u dit wilt doen in een veilige en verantwoorde omgeving. Dit kan met het muziekplatform van Familystream. Ons platform omvat de grootste collectie reformatorische en klassieke muziek. Omdat we willen dat iedereen binnen het gezin veilig gebruik kan maken van het platform, zijn we selectief in de albums die op Familystream komen te staan. Probeer ons platform nu de eerste 30 dagen gratis. Lees hier meer over deze musicus en hoe u zijn muziek op Familystream kunt beluisteren.

Over Joost van Belzen

 Op 16 augustus 1988 werd Joost van Belzen in Krabbendijke geboren. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij al een grote liefde voor het orgel. Op 7-jarige leeftijd kreeg Joost al zijn eerste orgellessen van Cees van der Hart. Hij bleek talent te hebben voor het bespelen van het orgel en begon al vroeg aan het meewerken aan concerten. Joost van Belzen werd al op 12-jarige leeftijd benoemd tot kerkorganist in Kruiningen.

Momenteel is hij als zowel organist als pianist verbonden aan verschillende koren. Daarnaast is hij dirigent van zes verschillende koren. Ook vormt Joost van Belzen samen met Peter Wildeman het duo “4-handen”. Samen hebben ze verschillende cd’s opgenomen. Hij geeft zelf ook regelmatig concerten in zowel binnen- als buitenland.

Naast alle drukke bezigheden, is Joost van Belzen muziekdocent op de Gomarus scholengemeenschap in Zaltbommel en werkt hij voor uitgeverij W&B. Hij studeerde zelf aan de Schumann Akademie in Utrecht en studeert momenteel aan het Rotterdams Conservatorium bij Ben van Oosten.

Luister naar zijn muziek

Op Familystream kunt u luisteren naar enorm veel albums van Joost van Belzen. Daarnaast kunt u ook albums vinden waar hij aan heeft meegewerkt. Familystream heeft als platform veel voordelen. We zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

 • Familystream is gemaakt voor het hele gezin
  Familystream is een streamingdienst voor het hele gezin. Met keuze uit 30 verschillende genres, vindt u altijd de muziek die bij u past. Daarnaast hebben we speciaal voor kinderen ook audioboeken waar ze urenlang naar kunnen luisteren.
 • Nieuwe muziek en vertellingen
  Regelmatig wordt er nieuwe muziek toegevoegd aan het platform van Familystream, dus ook de nieuwste albums van Joost van Belzen. Hierdoor raakt u op ons platform nooit uitgeluisterd.
 • Beschikbaar op al uw apparaten
  Download onze app op uw Android- of Apple-telefoon. Ook kunt u via uw browser op uw computer of laptop gebruik maken van de web app.
 • Download uw favoriete muziek
  Op Familystream kunt u uw favoriete muziek downloaden. Hierdoor heeft u ook zonder internet toegang tot de muziek.

Samengevat

Joost van Belzen is een getalenteerde organist en pianist. Op 12-jarige leeftijd was hij al kerkorganist in Kruiningen. Inmiddels maakt Joost van Belzen veel gevarieerde soorten muziek. Zo vormt hij samen met Peter Wildeman het duo “4-handen”, heeft hij heel veel cd’s opgenomen en geeft hij regelmatig concerten. Daarnaast is hij ook nog dirigent bij zes verschillende koren, is hij muziekdocent en werkt hij bij uitgeverij W&B. De muziek van Joost van Belzen is de eerste 30 dagen gratis op Familystream te beluisteren. Meld u hieronder direct aan.