Ook voor instrumentale muziek bent u bij Familystream aan het juiste adres. Ons platform biedt een uitgebreide collectie instrumentale muziek; van instrumentaal klassiek tot psalmen die instrumentaal worden uitgevoerd. Perfect voor de studie of tijdens het werk. Familystream is het platform voor u! Lees hierna meer over onze collectie instrumentale muziek, de betekenis van dit genre en ons platform.

Wat is instrumentale muziek?

Bij instrumentale muziek wordt er alleen van muziekinstrumenten gebruik gemaakt. Populaire muziek in deze sectie, zijn jazz, blues, elektrische muziek en klassieke muziek. In deze muziekstijlen maakt men weinig gebruik van de menselijke stem. Instrumentale muziek is ook vaak in gedeeltes te horen in bijvoorbeeld een compositie. Dit tussenstuk wordt instrumentaal intermezzo genoemd. De meeste muziekstijlen zijn gecombineerd met vocale en instrumentale stukken.

De term instrumentaal gebruikt men om een nummer aan te geven dat instrumentaal is. Dit is vooral gebruikelijk bij albums waarop ook vocale muziek voorkomt. Makkelijk voor mensen die alleen naar de instrumentale muziek willen luisteren.

Veel mensen vinden het fijn om naar instrumentale muziek te luisteren wanneer ze aan het werk zijn of studeren. Omdat je geen stemmen hoort, kun je je beter concentreren. Daarnaast is het heerlijk om een achtergrondmuziekje te hebben aanstaan.

Verschillende soorten instrumentale muziek

Op Familystream hebben we verschillende genres instrumentale muziek beschikbaar. Zo kunt u een keuze maken uit ‘instrumentaal’, ‘psalmen instrumentaal’ en ‘kerst instrumentaal’. Daarnaast kunt u ook kiezen uit geestelijke muziek instrumentaal. Ieder van deze genres bevat tientallen albums. Zo hebt u urenlang luisterplezier met instrumentale muziek. U kunt zich nu al opgeven om ons platform 30 dagen gratis te proberen. Maak kennis met het platform en ervaar onderstaande voordelen zelf!

Daarbij bevat ons aanbod ook een rijke verzameling van bekende instrumentale muziek voor een onvergetelijke luisterervaring.

Christelijke instrumentale muziek

Een van de belangrijkste collecties waar Familystream zich in onderscheidt, is de unieke collectie aan christelijke instrumentale muziek. Luister urenlang naar uw favoriete musici en christelijke instrumentale liederen. 

Deze bijzondere collectie van christelijke instrumentale muziek op Familystream biedt een vredige luisterervaring. Ideaal voor momenten van reflectie en ontspanning. Of u nu op zoek bent naar een rustgevend achtergrondgeluid of simpelweg een kalmerende melodie om u te helpen ontspannen na een lange dag, onze collectie heeft het allemaal.

Luister naar instrumentale muziek bij Familystream

Naast instrumentale muziek kunt u bij Familystream ook terecht voor andere muziek. Hierdoor is Familystream het platform voor iedereen! Benieuwd naar de voordelen van Familystream? We zetten de voordelen voor u op een rij:

 • Familystream heeft de grootste collectie van psalmen die instrumentaal zijn opgenomen
 • We hebben een grote collectie bekende instrumentale muziek beschikbaar
 • Steeds verder groeiende collectie klassieke en reformatorische muziek
 • Verschillende genres instrumentale muziek beschikbaar, zoals
  - Geestelijke muziek instrumentaal
  - Psalmen instrumentaal
  - Kerstmuziek instrumentaal
  - Klassieke muziek
 • Luister instrumentale muziek zowel online als offline

Familystream: de beste keuze voor instrumentale muziek

Instrumentaal wordt ook wel muziek zonder zang genoemd. Familystream is de beste keuze en biedt verschillende genres binnen instrumentale muziek, zoals: ‘geestelijke muziek instrumentaal’, ‘psalmen instrumentaal’ en ‘kerst instrumentaal’. Perfect om op de achtergrond af te spelen tijdens het werk of tijdens de studie. Benieuwd naar ons platform? Dan kunt u ons platform gratis uitproberen! Tijdens deze proefperiode kunt u gebruik maken van iedere functionaliteit, zo kunt u kennismaken met het platform. Probeer Familystream nu 30 dagen gratis en bekijk of het ook iets voor u is!