Geniet van jouw favoriete muziek met een muziek abonnement op FamilyStream

FamilyStream is een streamingdienst met een grote collectie aan reformatorische en klassieke muziek. Waarom zou u een muziek abonnement nemen bij FamilyStream? We zetten de voordelen van FamilyStream voor u op een rij.

Voor het hele gezin

FamilyStream is speciaal gemaakt voor het hele gezin. Het platform is voor het hele gezin veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Groeiende collectie

FamilyStream groeit! Naast de 3500 albums die al op het platform staan, worden er regelmatig nieuwe albums op het platform geplaatst.

Persoonlijke afspeellijsten

Maak gemakkelijk binnen de app uw eigen afspeellijsten. Zo heeft u de juiste afspeellijst bij de hand voor elk moment.

Kies uw favoriete nummers

Kies uw favoriete nummers en sla deze op om later gemakkelijk terug te vinden en te beluisteren.

Beschikbaar op verschillende apparaten

Met een muziek abonnement op FamilyStream kunt u muziek luisteren op verschillende apparaten. Download FamilyStream op de App Store of Google Play en luister muziek op uw telefoon of tablet. Ook kunt u gebruik maken van de webapplicatie op uw computer of laptop.

Beluister zowel online als offline

Beluister uw favoriete muziek ook wanneer u geen toegang heeft tot het internet. Download uw favoriete muziek en neem de muziek overal mee naartoe.

Onze muziek abonnementen

We bieden drie verschillende abonnementen aan. Kies het muziek abonnement dat bij u past.

FamilyStream is uniek

FamilyStream is een uniek platform. Wij focussen ons op het hele gezin en hebben het platform voor iedere leeftijd gebruiksvriendelijk en veilig gemaakt. Ook voor kinderen is dat belangrijk. Je wilt immers niet dat kinderen worden blootgesteld aan muziek dat hen op een negatieve manier kan beïnvloeden. Kinderen kunnen daarom zonder enig toezicht veilig en gemakkelijk gebruik maken van een muziek abonnement op FamilyStream.