Luister op FamilyStream naar het album: Hoger dan de blauwe luchten

Hoger dan de blauwe luchten is een album van Willemijn Middelkoop – de Munnik. Het album is te beluisteren op FamilyStream. Lees hier meer over dit album.

Over Willemijn

Willemijn komt uit Urk. Op haar vijfde werd ze lid van het Urker kinderkoor. Toen ze 6 jaar oud was, had ze haar eerste grote optreden tijdens het Hemelvaartsdagconcert in de Urker visafslag. Bert Moll ontdekte Willemijn tijdens een optreden van het Urker kinderkoor. Hij werd haar begeleider. Op haar negende zong ze voor het eerst in het uitverkochte Muziekcentrum Vredenburg tijdens het jaarlijkse kerstkoren concert. Zet brak door met haar eerste dvd ‘Hoger dan de blauwe luchten’. Momenteel krijgt ze zangles van Joke De Vin en Bert Mol.

Over het album

Op dit album staan 22 liederen. Een aantal van deze liederen zijn kinderliederen. Een aantal bekende liederen die u op dit album kunt vinden zijn: Jezus is de goede herder, Ik zag een kuikentje, Abba Vader, Heer ik hoor van rijke zegen en Hoger dan de blauwe luchten. Mensen die aan dit album hebben meegewerkt zijn: Bert Moll, Henk Brouwer en Johan Bredewout.

Luister dit album op FamilyStream

U kunt dit album luisteren op FamilyStream, maar wat zijn de voordelen van FamilyStream? We zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

  • FamilyStream is een platform voor het hele gezin.
    Ook voor kinderen heeft FamilyStream een grote collectie aan muziek en audioboeken.
  • Luister overal naar klassieke en Reformatorische muziek.
    Met onze app kunt u overal gebruik maken van ons platform.
  • Nieuwe muziek.
    Regelmatig verschijnen er nieuwe albums op FamilyStream. Probeer FamilyStream nu 30 dagen gratis.

Conclusie

Luister op FamilyStream naar het album: Hoger dan de blauwe luchten. Dit album is uitgebracht door Willemijn Middelkoop - de Munnik. Op dit album vindt u 22 liederen. Twee bekende liederen van dit album zijn: Jezus is de goede Herder en Ik zag een kuikentje. Probeer FamilyStream nu 30 dagen gratis.