Hoger dan de blauwe luchten is een album van Willemijn Middelkoop – de Munnik. Het album is te beluisteren op Familystream. Lees hier meer over dit album.

Over Willemijn

Willemijn komt uit Urk. Op haar vijfde werd ze lid van het Urker kinderkoor. Toen ze 6 jaar oud was, had ze haar eerste grote optreden tijdens het Hemelvaartsdagconcert in de Urker visafslag. Bert Moll ontdekte Willemijn tijdens een optreden van het Urker kinderkoor. Hij werd haar begeleider. Op haar negende zong ze voor het eerst in het uitverkochte Muziekcentrum Vredenburg tijdens het jaarlijkse kerstkoren concert. Zet brak door met haar eerste dvd ‘Hoger dan de blauwe luchten’. Momenteel krijgt ze zangles van Joke De Vin en Bert Mol.

Over het album

Op dit album staan 22 liederen. Een aantal van deze liederen zijn kinderliederen. Een aantal bekende liederen die u op dit album kunt vinden zijn: Jezus is de goede herder, Ik zag een kuikentje, Abba Vader, Heer ik hoor van rijke zegen en Hoger dan de blauwe luchten. Mensen die aan dit album hebben meegewerkt zijn: Bert Moll, Henk Brouwer en Johan Bredewout.

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. Kaarsjes in de nacht
 2. Kom aan boord
 3. Jezus is de goede Herder
 4. Welk een Vriend is onze Jezus
 5. Ik zag een kuikentje
 6. ‘k Stel mijn vertrouwen
 7. Duizend sterren aan de hemel
 8. Er is een Heer
 9. Er gaat door alle landen
 10. Heer, hoe heerlijk is Uw Naam
 11. Geloofd zij God, met diepst ontzag
 12. Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw
 13. U alleen wil ik aanbidden
 14. Ga niet alleen door ’t leven
 15. Laat de kind’ren tot Mij komen
 16. Abba, Vader
 17. Zouden wij ook éénmaal komen
 18. Heer ik hoor van rijke zegen
 19. Hossanna, in de hoge
 20. Hoger dan de blauwe luchten
 21. ‘k Sla d’ ogen naar ’t gebergte heen
 22. Wat de toekomst brengen moge
  

Over Familystream

Familystream is een streamingsdienst met de grootste collectie klassieke en reformatorische muziek. Binnen deze collectie kunt u naar 24 verschillende genres luisteren. Onder het genre ‘kinderzang geestelijk’ kunt u luisteren naar het album ‘Hoger dan de blauwe luchten’. Ook zijn er vele andere albums beschikbaar zoals 'Heer wees mijn Gids'. Het platform is veilig om zonder toezicht door uw kinderen gebruikt te worden. Op Familystream staan namelijk geen muziek en luisterboeken die expliciete teksten bevat.

Luister dit album op Familystream

U kunt dit album luisteren op Familystream, maar wat zijn de voordelen van Familystream? We zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

 • Familystream is een platform voor het hele gezin.
  Ook voor kinderen heeft Familystream een grote collectie aan muziek en audioboeken.
 • Luister overal naar klassieke en Reformatorische muziek.
  Met onze app kunt u overal gebruik maken van ons platform en kunnen uw kinderen luisteren naar het album ‘Hoger dan de blauwe luchten’.
 • Nieuwe muziek.
  Regelmatig verschijnen er nieuwe albums op Familystream. Probeer Familystream nu 30 dagen gratis.

Conclusie

Luister op Familystream naar het album: Hoger dan de blauwe luchten. Dit album is uitgebracht door Willemijn Middelkoop - de Munnik. Op dit album vindt u 22 liederen. Twee bekende liederen van dit album zijn: Jezus is de goede Herder en Ik zag een kuikentje. Probeer Familystream nu 30 dagen gratis.