Bent u op zoek naar een platform waar uw kinderen in een veilige omgeving kunnen luisteren naar christelijke kinderliedjes? Dan bent u bij Familystream aan het juiste adres. Wij hebben op ons platform een grote collectie kinderliederen beschikbaar in verschillende genres. Als christelijke streamingdienst vinden wij het belangrijk dat uw kinderen zelf in een veilige omgeving kunnen luisteren naar verschillende liedjes. Benieuwd naar ons platform en de grote collectie? Probeer Familystream nu de eerste 30 dagen gratis.

De voordelen van luisteren naar christelijke kinderliedjes

Christelijke kinderliedjes zijn voor kinderen een belangrijk deel van hun opvoeding. Door te luisteren naar christelijke kinderliedjes maken ze op een laagdrempelige manier kennis met het christelijk geloof en de Bijbel. Ook biedt het de mogelijkheid om wat de kinderen in de kerk horen te koppelen aan de christelijke kinderliedjes waarnaar ze luisteren. Daarnaast hebben christelijke kinderliedjes geen ongepaste teksten. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw kinderen laten luisteren naar kinderliederen.

Enkele bekende christelijke kinderliedjes die uw kinderen kunnen beluisteren op Familystream zijn: "Lees je Bijbel, bid elke dag!", "Ik ga slapen, ik ben moe" en "De Heer is mijn Herder".

De voordelen van Familystream

Wat zijn de voordelen van Familystream voor uw kinderen? Wij zetten er een paar voor u op een rij:

 • Geniet van kinderliedjes met een christelijk thema, speciaal voor uw gezin
  Het hele gezin kan gebruik maken van Familystream. Ook uw kinderen kunnen zonder toezicht veilig gebruikmaken van ons platform en luisteren naar hun favoriete bekende christelijke kinderliedjes.
 • Grote collectie kinderliedjes die christelijk zijn met een boodschap
  We hebben een grote collectie christelijke kinderliedjes die een boodschap overbrengen. Ontdek de wereld van christelijke kinderzang, waarbij geloofsverhalen en lessen tot leven worden gewekt.
 • We hebben een grote collectie audioboeken voor kinderen
  Naast onze kinderliederen met een christelijk thema, kunnen uw kinderen genieten van onder anderen Pietje Puk, Pietje Bell en de kinderbijbel van Evert Kuijt.
 • De grootste collectie Nederlandse christelijke kinderliedjes
  Familystream heeft de grootste collectie christelijke kinderliedjes in het Nederlands. Daarnaast blijft deze collectie zich uitbreiden. Zo kunnen uw kinderen urenlang genieten christelijke kinderliedjes in het Nederlands op Familystream.

Conclusie

Op zoek naar kinderliedjes die christelijk zijn? Ervaar het gemak van online naar christelijke kinderliedjes luisteren, altijd en overal beschikbaar. Familystream beschikt over een grote collectie kinderliedjes die christelijk zijn. Ook voor volwassenen hebben we christelijke muziek beschikbaar. Benieuwd of Familystream bij uw kinderen past? Probeer ons platform dan nu 30 dagen gratis.