Bij Familystream kunnen uw kinderen uit een grote collectie kinderliedjes kiezen om naar te luisteren. We hebben kinderliedjes uit verschillende genres. U kunt hier meer lezen over deze verschillende genres en wat de voordelen van Familystream zijn voor het beluisteren van kinderliedjes.

Christelijke kinderliedjes

Bij Familystream hebben we een grote collectie christelijke kinderliedjes. Zo kunnen uw kinderen onder andere luisteren naar psalmen met het album ‘Psalmen voor jonge kinderen’ door Jacco Peen en het kinderkoor ‘Klein maar Dapper’. Ook kunnen ze luisteren naar het album van het koor: Zeeuwse kinderen samen met Jolanda van de Wege, genaamd ‘Lees je Bijbel, bid elke dag!’. Dit is een album waarop zowel psalmen als populaire kinderliedjes staan.

Christelijke kinderliedjes zijn voor kinderen belangrijk om naar te luisteren. Door te luisteren naar christelijke kinderliedjes maken ze namelijk op een laagdrempelige manier kennis met het christelijk geloof en de Bijbel. Wat de kinderen in de kerk horen kunnen ze bijvoorbeeld koppelen aan de christelijke kinderliedjes die ze luisteren. Zo kunnen ze door de liedjes heen meer leren over wie God is en wat er in de Bijbel staat. Ook bent u er zeker van dat christelijke kinderliedjes niet ongepaste teksten bevat, waardoor u uw kinderen met een gerust hart kunt laten luisteren naar deze kinderliederen.

Worden uw kinderen ouder en hebben ze meer behoefte om in plaats van christelijke kinderliedjes naar andere liederen te luisteren? Dan kunnen ze op Familystream ook luisteren naar een grote collectie muziek voor (jong)volwassenen.

Populaire kinderliederen

We hebben ook een grote collectie van populaire kinderliederen. Zo kunnen kinderen luisteren naar het album ‘De leukste kinderliedjes’ of naar ‘Peuterpret’ met onder andere de liedjes: ‘1,2,3,4, hoedje van’, ‘De wielen van de bus’ en ‘Schipper mag ik overvaren’.

Kinderliedjes luisteren bij Familystream

Waarom zou u uw kinderen naar kinderliedjes laten luisteren bij Familystream? Wij zetten de redenen voor u op een rij:

  • Familystream is een vriendelijk platform voor het hele gezin
    Uw kinderen kunnen ook zonder toezicht zelf veilig gebruik maken van Familystream.
  • Grote collectie kinderliedjes met een boodschap
    We hebben een grote collectie christelijke kinderliedjes die een boodschap overbrengen.
  • We hebben een grote collectie audioboeken voor kinderen
    Uw kinderen kunnen genieten van onder andere Pietje Puk, Pietje Bell, kinderbijbel Evert Kuijt enzovoort.

Familystream: het veiligste platform voor uw kinderen

Laat uw kinderen luisteren naar kinderliederen bij Familystream. Familystream heeft een grote collectie kinderliedjes beschikbaar. Zo kunnen uw kinderen luisteren naar christelijke kinderliedjes en populaire kinderliederen. Benieuwd of Familystream bij uw kinderen past? Probeer ons platform dan nu 30 dagen gratis.