Luister naar Psalmen met bovenstem bij FamilyStream

Bij FamilyStream kunt u genieten het album ‘Psalmen met bovenstem’. Meewerkende aan dit album zijn: Christelijke Genemuider Mannenkoor Stereo, Henk van Putten en Peter Bos. Houdt u van de Psalmen en geniet u in het specifiek van koren met bovenstem? Dan raden we u aan om naar dit album te luisteren.

Over het koor

Het Mannenkoor Stereo heeft meer dan 140 zangers. Ze zingen Psalmen, vaderlandse liederen, geestelijke liederen en klassieke werken. Dit doen ze zowel met bovenstem als vierstemmig. Het koor geeft ook concerten. Dit doen ze in zowel Nederland als België. Harm Hoeve is de dirigent van het Koor. Harm Hoeve begeleidt regelmatig verschillende koren en solisten bij opnames. Daarnaast geeft hij ook orgel- en pianolessen.

Over het album

Op het album vindt u 14 nummers die delen van Psalmen bevatten. De liederen zijn onder begeleiding van het orgel met bovenstem gezongen. Geniet van de vele verschillende nummers en de zang met bovenstem.

Waarom luisteren bij FamilyStream?

Waarom zou u dit album luisteren bij FamilyStream? Wij zetten enkele voordelen voor u op een rij.

  • Luister naar meer albums uit deze serieMomenteel staan er in totaal twee albums op FamilyStream
  • Geniet van meerdere albums en nummers met bovenstemOp FamilyStream staan meerdere albums van andere koren met bovenstem.
  • Luister naar meer PsalmenWe hebben een grote collectie aan albums met Psalmen
  • Luister naar andere korenLuister naar verschillend koren op FamilyStream
  • Ook uw kinderen kunnen genieten van muziek en luisterboeken bij FamilyStream

Conclusie

Bij FamilyStream kunt u genieten van het album ‘Psalmen met bovenstem’. Op dit album luistert u naar het Mannenkoor Stereo onder begeleiding van het orgel. Het mannenkoor heeft meer dan 140 leden. Naast dat ze met bovenstem zingen, zingen ze ook 4-stemmig.