Zijn uw kinderen fan van de boeken van Piet Prins? Dan kunnen ze nu op Familystream luisteren naar de leuke boeken van Piet Prins. Lees hier meer over de geschiedenis van Piet Prins en de boeken die hij heeft geschreven.

Over Piet Prins

Piet Prins is een pseudoniem van Piet Jongeling. Piet Jongeling is geboren op 31 maart 1909. In zijn leven heeft hij veel gedaan. Zo was hij een politicus, kinderboekenschrijver, verzetsstrijder tijdens de oorlog en journalist.

Als kinderboekenschrijver heeft Piet Jongeling - onder zijn pseudoniem Piet Prins - meer dan zestig boeken geschreven. De bekendste serie is Snuf de hond. In deze serie maakt deze herdershond allemaal spannende avonturen mee. Deze serie is inmiddels ook verfilmd. Daarnaast heeft hij nog diverse andere boekenseries geschreven. Piet Prins is op 76-jarige leeftijd overleden. Een aantal van zijn boeken zijn te beluisteren op Familystream als audioboeken.

Luisterboeken van Piet Prins op Familystream

Op Familystream kunnen uw kinderen genieten van 19 luisterboeken van Piet Prins. Maar wat zijn de voordelen van Familystream als streamingdienst? Wij zetten er een aantal voor u op een rij:

 • Voor het hele gezin
  Het platform van Familystream is er voor het hele gezin. Zo zijn er veel verschillende genres waar volwassenen uit kunnen kiezen om naar muziek te luisteren. Ook voor kinderen is er een grote collectie reformatorische kinderliedjes, populaire kinderliedjes en luisterboeken.
 • Grote collectie luisterboeken
  Voor kinderen heeft Familystream speciaal een grote collectie luisterboeken. Zo raken ze niet snel verveeld en kunnen ze genieten van de vele verhalen die Familystream als platform te bieden heeft.
 • Maak uw eigen persoonlijke afspeellijsten
  Op Familystream kunt u uw eigen afspeellijsten aanmaken. Moeten jullie een eind rijden naar het vakantiehuisje of staat u vaak in de file als u moet werken? Maak uw eigen afspeellijst aan en geniet van uw favoriete muziek tijdens deze lange ritten.
 • Groeiende collectie
  De collectie blijft maar groeien. Hierdoor hebt u urenlang luisterplezier en kunt u steeds genieten van nieuwe muziek of verhalen.

Samengevat

Onder het pseudoniem ‘Piet Prins’ heeft Piet Jongeling als kinderboekenschrijver meer dan zestig boeken geschreven. De bekendste boekenserie van Piet Prins is Snuf de hond. Deze boekenserie is ook te beluisteren op Familystream. Probeer het platform nu 30 dagen gratis.