Luister bij FamilyStream naar de avonturen van Plonsje

Bij FamilyStream kunnen uw kinderen genieten van de avonturen van plonsje. Dit album is uitgegeven door uitgeverij Nutricia. Wie is Plonsje en wat kunt u verwachten van dit album? U leest er hier meer over.

Over Plonsje

Op dit album kunnen uw kinderen luisteren naar de verhaaltjes en liedjes van Plonsje. Plonsje is een klein eendje dat velen avonturen beleeft. De verhaaltjes en liedjes zijn kort, waardoor het voor kinderen goed te volgen is. Door de liedjes maken de kinderen kennis met verschillende dieren. Zo leren ze bijvoorbeeld meer over de spin, de slak en de mol. Dit leuke album draagt daarom ook bij aan de ontwikkeling van uw kinderen. Het album heeft 11 liederen en dertien verhaaltjes.

Waarom FamilyStream?

FamilyStream is een streamingdienst voor het hele gezin. Ook voor kinderen heeft FamilyStream dus een aantal voordelen. We zetten deze voordelen voor u op een rij.

  • Een grote collectie aan muziek voor kinderenWe hebben een grote collectie kindermuziek. Van Psalmen tot liedjes voor het slapen gaan.
  • Een grote collectie luisterboeken voor kinderenKinderen kunnen bij FamilyStream urenlang luisteren naar verschillende luisterboeken via FamilyStream. Luister bijvoorbeeld naar de avonturen van Pietje Bell of de meeslepende verhalen van Meester Visser.
  • Laat uw kinderen overal luisteren naar de luisterboekenBij FamilyStream kunt u zowel offline als online luisteren. Luister dus overal!
  • Probeer FamilyStream¬†30 dagen gratisNiet zeker of ons platform wat voor u is? Probeer dan onze streamingdienst 30 dagen gratis.

Conclusie

Uw kinderen kunnen bij FamilyStream luisteren naar het album: De avonturen van Plonsje. Plonsje is een klein eendje en beleeft verschillende avonturen. Het leuke aan dit album is dat uw kinderen ook met een aantal dieren kennis kan maken. FamilyStream is een streamingplatform voor het hele gezin. Ook voor kinderen hebben we veel te bieden.