Bij Familystream kunt u genieten van een brede scala aan muziek. Ook het album ‘Witter dan sneeuw’ is te beluisteren op Familystream. Witter dan sneeuw is een album van John Hoekman en Tenira Sturm. Samen hebben ze negentien nummers opgenomen waar u van kunt genieten.

Over de musici

Tenira Sturm is in Den Haag geboren op 3 augustus 1999. Toen ze nog jong was, bleek ze al aanleg te hebben voor zingen. In 2011 startte ze met het volgen van zanglessen waarna ze in 2013 haar eerste album uitbracht. Sindsdien heeft ze nog meer albums uitgebracht. In 2017 begon ze met het geven van zanglessen. Ook is ze in september 2022 gestart met het volgen van pianolessen.

John Hoekman is op 26 april 2001 geboren. Hij heeft een passie voor zingen en zong als kind bij verschillende kinderkoren. Hij heeft Zanglessen gevolgd bij Tenira Sturm. Ook vormt hij samen met zijn neem Geert-Jan Hoekman het duo: Duo Hoekman.

Het album

Op het album ‘Witter dan sneeuw’ vindt u negentien liederen waarvan twee pianosolo’s. Een aantal bekende liederen die op dit album voorkomen zijn: Herstel mijn eerste liefde, It is well, onze vader en vrede van God. Houdt u van diversiteit in muziek en de zuivere stemmen van jongvolwassenen? Dan raden we u dit album aan.

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. Witter dan sneeuw
 2. Vrede van God
 3. Onze Vader
 4. Psalm 121 (pianosolo)
 5. Lichtstad met uw paar'len poorten
 6. Cry no more
 7. Herstel mijn eerste liefde
 8. Ose shalom (pianosolo)
 9. Come to Jesus
 10. Als God Zijn stem doet horen
 11. Psalm 25
 12. De heilige Stad
 13. Israëlische Medley
 14. It is well
 15. Als een hert dat verlangt naar water
 16. Elshaddai
 17. Shalom Chaverim
 18. Jeruzalem, stad van goud
 19. Psalm 100 in Israëlische stijl
  

Waarom gebruik maken van Familystream?

Het album ‘Witter dan sneeuw’ is te beluisteren op Familystream. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van ons streamingplatform? We zetten een aantal voor u op een rij:

 • Met Familystream kunt u uw muziek on- en offline luisteren, van klassiek tot verhalen.
 • Familystream is eenvoudig te gebruiken. U kunt onze muziekcollectie doorzoeken en uw eigen afspeellijsten maken.
 • Familystream heeft de grootste collectie reformatorische en klassieke muziek, en die groeit nog steeds.

Conclusie

Bij Familystream kunt u luisteren naar het album ‘Witter dan sneeuw’. Luister naar negentien nummers van twee jonge zangtalenten. Een aantal bekende liederen die voorkomen op het album zijn: Onze vader, Vrede van God, It is well & herstel mijn eerste liefde. Beluister dit album nu op Familystream.