Bij Familystream kunt u genieten van een breed scala aan muziek. Ook het album ‘Witter dan sneeuw’ van Tenira Sturm en John Hoekman is te beluisteren op Familystream. Wij snappen dat u muziek in een veilige omgeving wilt beluisteren. Familystream is een platform met alleen maar verantwoorde muziek. Dit maakt ons platform een veilige omgeving voor het hele gezin. Onze collectie bestaat uit reformatorische en klassieke muziek. ‘Witter dan sneeuw’ is een album van John Hoekman en Tenira Sturm. Samen hebben ze negentien nummers opgenomen waarvan u echt kunt genieten.

Over het lied ‘Witter dan sneeuw’

Het lied ‘Witter dan sneeuw’ is naar aanleiding van Psalm 51 geschreven door Egbert van der Schouw en Eelco Vos. Het lied gaat over vergeving en het zuiveren van onze harten. Naast de uitvoering van Tenira Sturm en John Hoekman, hebben onder andere het Christelijk Koor Jigdaljahu en The Psalm Project het lied opgenomen.

Het album

Op het album ‘Witter dan sneeuw’ van Tenira Sturm en John Hoekman vindt u negentien liederen waarvan twee pianosolo’s en uiteraard het lied ‘Witter dan sneeuw’ zelf. Een aantal bekende liederen die op dit album voorkomen zijn: ‘Herstel mijn eerste liefde’, ‘It is well’, 'Onze vader’ en 'Vrede van God’. Houdt u van diversiteit in muziek en de zuivere stemmen van jongvolwassenen? Dan raden we u dit album aan.

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. Witter dan sneeuw
 2. Vrede van God
 3. Onze Vader
 4. Psalm 121 (pianosolo)
 5. Lichtstad met uw paar'len poorten
 6. Cry no more
 7. Herstel mijn eerste liefde
 8. Ose shalom (pianosolo)
 9. Come to Jesus
 10. Als God Zijn stem doet horen
 11. Psalm 25
 12. De heilige Stad
 13. Israëlische Medley
 14. It is well
 15. Als een hert dat verlangt naar water
 16. Elshaddai
 17. Shalom Chaverim
 18. Jeruzalem, stad van goud
 19. Psalm 100 in Israëlische stijl
  

Waarom gebruik maken van Familystream?

Het album ‘Witter dan sneeuw’ is te beluisteren op Familystream. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van ons streamingplatform? We zetten er een aantal voor u op een rij:

 • Met Familystream kunt u uw muziek on- en offline luisteren, van klassiek tot verhalen.
 • Familystream is eenvoudig te gebruiken. U kunt onze uitgebreide muziekcollectie doorzoeken en uw eigen afspeellijsten maken.
 • Familystream heeft de grootste collectie reformatorische en klassieke muziek, en die groeit nog steeds.

Conclusie

Bij Familystream kunt u luisteren naar het album ‘Witter dan sneeuw’. Luister naar negentien nummers van twee jonge zangtalenten. Een aantal bekende liederen die voorkomen op het album zijn: ‘Onze vader’, ‘Vrede van God’, ‘It is well’  en ‘Herstel mijn eerste liefde’. Beluister dit album nu op Familystream.