Luistert u graag naar iemand die een passie heeft voor zingen en een prachtig stemgeluid heeft? Tenira Sturm ontdekte op jonge leeftijd dat ze aanleg had voor zingen. Lees hier meer over de carrière van Tenira Sturm en haar muziek.

De geschiedenis van Tenira Sturm

Op 3 augustus 1999 werd Tenira Sturm in Den Haag geboren. Al snel kwam ze erachter dat ze een passie had voor zingen en ze bleek hier tegelijkertijd ook aanleg voor te hebben. Tenira Sturm deed in 2011 mee aan het Interclassic Music Concours. Ze werd een van winnaars. Dat was voor haar de springplank van haar carrière. Na de Interclassic Music Concours werd ze namelijk uitgenodigd om te zingen bij verschillende concerten en in 2013 begon ze met het opnemen van verschillende albums.

De muziek van Tenira Sturm  

Tenira Sturm volgt momenteel zanglessen bij zangpedagoge en sopraan Mirjam Feijer. Ook is ze gestart met volgen van pianolessen en geeft ze zanglessen aan kinderen van 6-14 jaar.

Ze heeft al verschillende albums mogen opnemen en uitbrengen, en daarnaast heeft ze ook aan een aantal albums mee mogen werken. Regelmatig wordt Tenira Sturm uitgenodigd om te zingen tijdens concerten.

Beluister de muziek van Tenira Sturm op Familystream

U kunt op Familystream luisteren naar de muziek van Tenira Sturm. Maar waarom zou u kiezen voor ons platform? Wij zetten een aantal voordelen van ons platform graag voor u op een rij:

  • Sla uw favoriete muziek op
    Bij Familystream kunt u uw favoriete muziek van o.a. Tenira Sturm opslaan, zodat u deze gemakkelijk terug kunt vinden.
  • Beluister de muziek van Tenira Sturm op al uw apparaten
    Download de app van Familystream of luister via uw computer met onze web app.
  • Beluister de muziek van Tenira Sturm zowel offline als online
    U kunt op Familystream altijd en overal luisteren naar de muziek van Tenira Sturm . 

Samengevat

Tenira Sturm kwam er op jonge leeftijd achter dat ze aanleg had voor zingen. In 2011 deed ze mee aan het Interclassic Music Concours. Daar werd ze een van de winnaars. Ze werd vervolgens uitgenodigd om bij verschillende concerten te zingen. Momenteel heeft ze een aantal albums uitgebracht en wordt ze regelmatig uitgenodigd om tijdens concerten te zingen. Wilt u de muziek van Tenira Sturm online luisteren? Probeer Familystream dan nu 30 dagen gratis.