‘Heer wees mijn Gids’ is nu te beluisteren op FamilyStream

U kunt het album ‘Heer wees mijn Gids’ beluisteren op FamilyStream. Heer wees mijn gids is een album van André Nieuwkoop en Anita van der schans. Zij hebben veertien liederen opgenomen waar u naar kunt luisteren.    

Over de musici

André Nieuwkoop is in 1990 in Werkendam geboren. Op jonge leeftijd groeide zijn belangstelling voor muziek en ontstond zijn muzikaliteit. André leerde voor een groot deel zelf orgel spelen door veel te oefenen. Hij heeft af en toe orgellessen gehad maar door de jaren heen zijn eigen stijl gecreëerd.

Anita van der Schans trouwde op 31 mei 1995 met Hans van der Schans en heeft acht kinderen en twee kleinkinderen. Naast haar gezinsleven maakt Anita graag muziek. Ze heeft meegewerkt aan verschillende cd's van André Nieuwkoop.

Heer wees mijn Gids

Het album bevat veertien liederen om naar te luisteren. U vindt verschillende psalmen op dit album zoals: Psalm 121 vers 2 en 4, Psalm 105 vers 3 en Psalm 73 vers 6. Ook staan er andere liederen op als: Heer’, wees mijn Gids en God and God alone.

Luister op FamilyStream

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit album? U kunt ’Heer wees mijn Gids’ beluisteren op FamilyStream. Hier op FamilyStream hebben we een grote collectie aan klassieke en reformatorische muziek voor het hele gezin. We hebben ook veel luisterboeken en kinderliedjes voor uw kinderen. Het is een groeiend platform dat geschikt is voor elke leeftijd.

Conclusie

‘Heer wees mijn Gids’ is een album van André Nieuwkoop en Anita van der Schans. Ze hebben veertien liederen opgenomen waaronder: Heer’, wees mijn Gids, Psalm 73 vers 6 en God and God alone. Dit album is nu te beluisteren op FamilyStream. Probeer FamilyStream nu 30 dagen gratis en geniet van de grote muziekcollectie.