Bent u op zoek naar een online platform waar u, samen met uw gezin, naar verantwoorde audioboeken kunt luisteren? Dit kan een hele uitdaging zijn. Er zijn veel online platformen die een hele uitgebreide collectie hebben. Helaas zijn dit platformen met weinig audioboeken die echt verantwoord zijn om als gezin naar te luisteren. Al helemaal als u wilt dat het hele gezin veilig gebruik kan maken van het platform. Familystream is hiervoor de perfecte oplossing. Wij bieden de grootste collectie christelijke audioboeken en hebben voor kinderen ook een grote collectie verantwoorde audioboeken. Iedereen binnen uw gezin kan veilig gebruik maken van ons gebruiksvriendelijke platform.   

Luisterboeken luisteren is een fijne manier om te ontspannen, daarnaast kunt u veel leren van de boeken die u luistert en tegelijkertijd ook nog eens andere dingen doen. Luister bijvoorbeeld naar audioboeken als u aan het rijden bent of wanneer u thuis klusjes doet. Als u op zoek bent naar een nieuwe hobby, probeer dan eens naar audioboeken te luisteren!

U wordt slimmer

Luisteren naar een audioboek helpt bij het verder ontwikkelen van uw woordenschat en het verhogen van de snelheid waarmee u informatie kunt verwerken. Naast het verbeteren van uw begrip van taal, stimuleert het luisteren van boeken uw hersenen ook op andere manieren, zoals het ontwikkelen van uitspraakvaardigheden en het leggen van verbanden tussen klanken (wat belangrijk is voor het leren van talen). Het luisteren van boeken vergroot ook vermogen om nieuwe informatie te onthouden.

U verbetert uw geheugen

Luisterboeken afspelen draagt bij aan het verbeteren van uw geheugen. Het is makkelijker om te onthouden wat u hoort, dan wat u leest. Daarnaast kunt u luisteren terwijl u andere taken uitvoert, zoals autorijden of sporten.

Audioboeken bij Familystream

Bij Familystream kunt u verschillende soorten luisterboeken luisteren. We hebben voor volwassenen en kinderen een grote collectie aan verschillende genres luisterboeken. Luisterboeken kopen is verleden tijd. Zo kunnen uw kinderen onder andere genieten van audioboeken zoals: Bardo!, De duiventil en Sofie is jarig. U kunt namelijk een abonnement bij ons afsluiten. Zo heeft u altijd overal toegang tot uw favoriete luisterboeken. Bent u op zoek naar audio boeken zonder vloeken of andere aanstootgevende taal? Dan bent u bij Familystream aan het juiste adres.

Bij Familystream hebben we drie verschillende abonnementen waar u uit kunt kiezen. Wilt u luisteren naar onze audioboeken? Dan heeft u een keuze uit ons premium (€12.99 /per maand) of premium plus (€16.99 /per maand) abonnement. Nog niet zeker? U kunt ons platform zorgeloos 30 dagen gratis uitproberen.

Luisterboeken gaan verveling tegen

Luisterboeken afspelen helpt tegen verveling. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in de tijdens lange autoreizen. Ook kunt u ze gebruiken wanneer u in het huishouden bezig bent. Ze kunnen worden gebruikt tijdens het sporten, in de trein of tijdens een wandeling! Genoeg momenten dus om een leuk luisterboek op te zetten en verveling tegen te gaan.

Audioboeken voor kinderen

We hebben bij Familystream een grote collectie audioboeken speciaal voor kinderen. Bij Familystream vindt u daarom altijd de juiste audioboeken voor uw kinderen. Hier zitten ook veel christelijke audioboeken bij. Door middel van christelijke luisterboeken kunnen uw kinderen op een laagdrempelige manier meer leren over de Bijbel. Onze audioboeken zijn ideaal voor als jullie met het gezin op vakantie gaan of wanneer jullie in de avond gezellig thuis op de bank zitten.

Waarom kiest u voor Familystream?

Een abonnement bij Familystream heeft een aantal voordelen, hieronder zetten wij een aantal voordelen van ons streamingplatform voor u op een rij:

 • Familystream heeft de grootste collectie christelijke audioboeken
  Luistert u graag naar audioboeken? Dan bent u bij Familystream aan het juiste adres.
 • Luister naar Nederlands audioboeken
  Al onze luisterboeken zijn Nederlandstalig ingesproken. Geniet van het gemak en van het luisteren naar deze audioboeken.
 • Overal en altijd luisterboeken afspelen
  Met de app van Familystream kunt u altijd en overal onze audioboeken afspelen.
 • Gemaakt voor het hele gezin
  Ons  platform is speciaal gemaakt voor het hele gezin. Voor iedere leeftijd is het een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby of iets leuks wilt luisteren tijdens het woon-werkverkeer, luisteren naar Nederlands audioboeken bij Familystream is de perfecte oplossing. Luisterboeken kopen is niet meer nodig. Benieuwd of Familystream wat voor u is? Probeer ons platform nu 30 dagen gratis.