Audioboeken luisteren bij FamilyStream

Luisterboeken luisteren is een fijne manier om te ontspannen, daarnaast kunt u ook veel leren van de boeken die u luistert en tegelijkertijd ook nog eens andere dingen doen. Luister bijvoorbeeld naar audioboeken als u aan het rijden bent of wanneer u thuis klusjes doet. Als u op zoek bent naar een nieuwe hobby, probeer dan eens naar audioboeken te luisteren!

U wordt slimmer

Luisteren naar een audioboek helpt bij het verder ontwikkelen van uw woordenschat en het verhogen van de snelheid waarmee u informatie kunt verwerken. Naast het verbeteren van uw begrip van taal, stimuleert het luisteren van boeken uw hersenen ook op andere manieren, zoals het ontwikkelen van uitspraakvaardigheden en het leggen van verbanden tussen klanken (wat belangrijk is voor het leren van talen). Het luisteren van boeken vergroot ook ons vermogen om nieuwe informatie te onthouden.

U verbetert uw geheugen

Luisterboeken afspelen draagt bij aan het verbeteren van uw geheugen. Het is makkelijker te onthouden wat u hoort dan wat u leest. Daarnaast kunt u luisteren terwijl u andere taken uitvoert, zoals autorijden of sporten.

Audioboeken bij FamilyStream

Bij FamilyStream kunt u verschillende soorten luisterboeken luisteren. We hebben voor volwassenen en kinderen een grote collectie aan verschillende genres luisterboeken. Luisterboeken kopen is verleden tijd. Zo kunnen uw kinderen onder andere genieten van audioboeken zoals: bardo!, De duiventil en sofie is jarig. U kunt namelijk een abonnement bij ons afsluiten. Zo heeft u altijd overal toegang tot uw favoriete luisterboeken. Bent u opzoek naar audio boeken zonder vloeken? Dan bent u bij FamilyStream aan het juiste adres.

Luisterboeken gaan verveling tegen

Luisterboeken afspelen helpt tegen verveling. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in de auto. Ook kunt u ze gebruiken wanneer u in het huishouden bezig bent. Ze kunnen worden gebruikt tijdens het sporten, in de trein of tijdens een wandeling! Genoeg momenten dus om een leuk luisterboek op te zetten en verveling tegen te gaan.

Audioboeken voor kinderen

We hebben bij FamilyStream een grote collectie audioboeken speciaal voor kinderen. Bij FamilyStream vindt u daarom altijd de juiste audioboeken voor uw kinderen. Hier zitten ook veel christelijke audioboeken bij. Ideaal voor als jullie met het gezin op vakantie gaan of wanneer jullie in de avond gezellig thuis op de bank zitten.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby of iets leuks wilt luisteren tijdens het woon-werkverkeer, luisteren naar nederlands audioboeken bij FamilyStream is de perfecte oplossing. Luisterboeken kopen is niet meer nodig. Benieuwd of FamilyStream wat voor u is? Probeer ons platform nu 30 dagen gratis.