Luister bij FamilyStream naar het album: Lees je Bijbel, bid elke dag

Waarschijnlijk kent u het liedje wel: Lees je Bijbel, bid elke dag. Dit liedje en andere liedjes zijn nu op FamilyStream te beluisteren. Er is een album gemaakt van verschillende christelijke kinderliedjes. Hier lees u meer over dit album.

Over de musici

Op dit album hoort u het koor: Zeeuwse kinderen en het panfluitspel van Jolanda van de Wege. Jolanda is op haar 10e begonnen met het spelen van panfluit. Op dit moment volgt ze lessen bij Liselotte Roykita. Vanaf 2016 geeft ze les aan de Zeeuwse muziekschool. Daarnaast werkt ze regelmatig mee aan verschillende concerten met koren en verschillende musici. Ze heeft verschillende eigen Cd’s uitgebracht en is ook dirigent van diverse koren.

Over het lied

Lees je Bijbel, bid elke dag is een vertaling van ‘Read your Bible, pray every day’. Wie de auteur is van dit lied is onbekend. Wel weten we dat de melodie overeenkomt met het liedje ‘I will make you fishers of men’. Lees je Bijbel, bid elke dag komt voor in verschillende Nederlandse liedbundels.

Over dit album

Op dit album kunt u luisteren naar negentien nummers. Vier nummers worden solo gezongen en er staat ook een orgelsolo op. Uiteraard is de naam van het eerste lied: Lees je Bijbel, bid elke dag. Dit album heeft veel verschillende nummers. Van Psalm 139 tot het lied ‘Ik ga slapen ik ben moe’. Deze afwisseling is fijn voor kinderen.

Waarom dit album luisteren bij FamilyStream?

Waarom zou u ervoor kiezen om het album ‘Lees je Bijbel, bid elke dag’ te beluisteren bij FamilyStream? Wat zijn de voordelen van ons platform? Wij zetten er enkele voor u op een rij:

  • Een muziekplatform voor het hele gezinWe hebben een grote muziekcollectie en bieden muziek aan voor het hele gezin. Ook hebben we voor kinderen veel verschillende soorten luisterboeken.
  • Luister naar meer kinderliedjesGenieten uw kinderen ervan om muziek of verhalen te luisteren? Met FamilyStream hoeven ze zich niet meer te vervelen.
  • Eenvoudig te gebruikenOnze app is eenvoudig in gebruik.

Conclusie

Bij FamilyStream kunnen uw kinderen luisteren naar het album: Lees je Bijbel, bid elke dag. Op dit album staan negentien nummers. Vele van deze nummers worden gezongen door ‘De Zeeuwse Kinderen’.