Luister op Familystream naar het album: Hier in Uw heiligdom

Op FamilyStream kunt u genieten van het album: Hier in Uw heiligdom. Op dit album hoort u de getalenteerde Joost van Belzen de piano spelen. U kunt hier meer lezen over dit album.

Over Joost van Belzen

Joost van Belzen werd in 1988 geboren. Hij kreeg al op jonge leeftijd een grote liefde voor het orgel. Op zijn zevende kreeg hij zijn eerste orgelles van Cees van der Hart, waarna hij al op jonge leeftijd bijdroeg aan concerten. Op twaalfjarige leeftijd werd hij in Kruiningen benoemd tot kerkorganist. Naast het orgel leerde Joost van Belzen ook piano spelen. Hij is daarnaast dirigent van verschillende koren en werkt ook veel samen met Peter Wildeman. Samen met Peter Wildeman vormt Joost van Belzen het duo “4-handen”. Samen hebben ze al enkele albums uitgebracht en hebben ze zelfs een concert gegeven in Amerika. Joost van Belzen studeert momenteel aan het Rotterdams Conservatorium en is ook nog eens muziekdocent. Een echte alleskunner.

Over het album

Op het album kunt u luisteren naar achttien liederen. Deze liederen worden door Joost van Belzen op de piano gespeeld. Een aantal bekende liederen die u op dit album kunt vinden zijn: U die mij geschapen hebt, Maak mij rein voor U, Thy Word en Wees stil voor het aangezicht.

De voordelen van FamilyStream

Op FamilyStream kunt u luisteren naar het album: Hier in Uw heiligdom. Maar waarom zou u ervoor kiezen om dit album op FamilyStream te beluisteren? Wij vertellen u waarom:

 • Luister naar nog meer muziek van Joost van Belzen
  Joost van Belzen heeft op dit moment veel albums op FamilyStream staan. Genoeg muziek voor u om naar te luisteren.
 • Luister naar meer klassieke en reformatorische muziek
  FamilyStream is de grootste streamingdienst voor reformatorische en klassieke muziek. Dagelijks worden er nieuwe albums toegevoegd. Luister naar uw favoriete muziek met één druk op de knop.
 • Luister overal
  FamilyStream is overal te gebruiken door onze app. Download de app en luister waar u ook bent naar muziek.
 • Voor het hele gezin
  FamilyStream is, zoals de naam al vermeld, er voor het hele gezin. Ook voor kinderen hebben we muziek en vertellingen waar ze naar kunnen luisteren.

Conclusie

Houdt u van pianomuziek? Dan raden wij u aan om te luisteren naar het album: Hier in Uw heiligdom. De componist van dit album is Joost van Belzen. Hij is een getalenteerde organist en pianist.