Bij Familystream kunnen uw kinderen luisteren naar de meeslepende verhalen van meester Visser. Op dit album staan twee verhalen. Lees hieronder verder over deze twee verhalen. Meeslepend, spannend en deels waargebeurde verhalen. Als ze de stem van meester Visser horen, willen uw kinderen niet stoppen met luisteren. Lees hieronder verder over deze verhalen en over het platform Familystream.

Peter Paasch in groot gevaar

Het eerste verhaal van meester Visser is een waargebeurd verhaal dat zich afspeelt in 1715. Duitsland voert op dat moment oorlog met Turkije. Peter Paasch en zijn vriend komen in groot gevaar terecht, wanneer zij worden opgeroepen om mee te vechten tegen Turkije. Zijn vriend wordt gedood in de strijd. In dit gevaar moet hij zijn Meester verloochenen, maar dat kan hij niet. Hij wordt gevangengenomen door de vijand. Gaat dit zijn leven kosten? Of is er nog een mogelijkheid om van de turken te ontsnappen? Dit is een meeslepend verhaal waar uw kinderen vol belangstelling naar zullen luisteren. Dit verhaal is op ieder moment te luisteren bij Familystream!

De goede herder

Het tweede verhaal op het album van meester Visser is een bewerkt verhaal dat oorspronkelijk uit Oostenrijk komt. Het gaat om een jongen van 12 jaar genaamd Hans. Hij heeft een grote liefde voor het bespelen van zijn fluit. Hij komt een man tegen tijdens het hoeden van de schapen. De man introduceert hem aan de bijbel. Als hij thuiskomt blijkt zijn moeder ernstig ziek te zijn. Tijdens het ophalen van de medicatie voor zijn moeder, komt Hans om tijdens een grote lawine. Waarom heeft hij die vinger vastgehouden? Hier zit een bijzondere betekenis achter.

Waarom deze verhalen luisteren bij Familystream?

Bij Familystream kunnen uw kinderen genieten van de verhalen van meester Visser. Wat zijn de voordelen hiervan? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Luister niet alleen naar dit album, maar naar nog vele andere albums op Familystream
  • Geniet van een grote collectie aan reformatorische en klassieke muziek
  • Familystream biedt veel voordelen op het gebied van Christelijke luisterboeken
  • Luistermuziek en luisterboeken zowel online als offline

Conclusie

Op dit album van meester Visser komen twee verschillende verhalen voor. Het eerste verhaal gaat over Peter Paasch die meevecht in de strijdt tussen Duitsland en Turkije. Het tweede verhaal gaat over Hans. Hij komt een man tegen die hem de bijbel introduceert. Tijdens het ophalen van medicatie voor zijn moeder, komt Hans om tijdens een lawine. Dit album met twee verhalen staat op het kindvriendelijke platform Familystream. Naast dit album kunt u nog vele andere waargebeurde christelijke verhalen luisteren op ons platform. Wist u dat u een gratis proef periode heeft van 30 dagen? Hierdoor kunnen u en uw kinderen kennismaken met ons platform. Inschrijven gaat eenvoudig via de website. Daarnaast kunnen u en uw kinderen direct gebruik maken van het Familystream platform.