André Nieuwkoop is een talentvolle organist met een geheel eigen stijl. Naast dat hij werkzaam is bij de Politie, heeft André Nieuwkoop al veel albums mogen opnemen. Ook geeft hij regelmatig concerten. Lees hier meer over André Nieuwkoop en zijn passie voor het orgel.

Over André Nieuwkoop

André Nieuwkoop is in 1990 in Werkendam geboren. Op jonge leeftijd werd al snel ontdekt dat André Nieuwkoop muzikaal was aangelegd. Als kleine jonge keek hij zijn ogen uit in kerken met grote orgels. Door veel te oefenen heeft André Nieuwkoop thuis zichzelf het orgelspelen aangeleerd. Op advies van een aantal mensen heeft André Nieuwkoop af en toe wat orgellessen genomen en is hij zijn eigen stijl gaan ontwikkelen.

Momenteel is André Nieuwkoop werkzaam bij de Politie in Rotterdam. De concerten die André Nieuwkoop geeft, combineert hij met zijn werk bij de Politie. Hij houdt namelijk zijn vergoedingen voor de concerten bewust laag. Hij wilt dat zijn concerten toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom vraagt André Nieuwkoop in de meeste gevallen geen entreeprijs voor zijn concerten.

André Nieuwkoop heeft vele albums mogen opnemen. Deze albums kunt u beluisteren op Familystream.

Wat is Familystream?

Familystream is een platform met de grootste collectie klassieke en reformatorische muziek. We hebben 24 verschillende genres waardoor u altijd de muziek kunt vinden die bij u past. Zo kunt u onder andere luisteren naar: koorzang, Psalmen, Solozang, Instrumentaal en Piano. Ook voor kinderen hebben we christelijke kinderliedjes en audioboeken waar ze naar kunnen luisteren.

Familystream heeft vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld op al uw apparaten gebruik maken van de app van Familystream, kunt u uw eigen afspeellijsten maken en is de muziek overal te beluisteren door het offline in de app te downloaden. Probeer het platform nu 30 dagen gratis en luister vandaag nog naar André Nieuwkoop.

Samengevat

André Nieuwkoop is een organist die zijn eigen stijl heeft ontwikkeld. Hij heeft zichzelf het spelen van het orgel aangeleerd en af en toe een paar orgellessen gevolgd. Naast zijn werk bij de Politie geeft André Nieuwkoop regelmatig concerten. In de meeste gevallen zijn de concerten van André Nieuwkoop gratis te bezoeken. Hij wilt graag dat zijn concerten voor iedereen toegankelijk zijn. André Nieuwkoop heeft door de jaren heen ook albums mogen opnemen. Deze albums zijn te beluisteren op Familystream.