Bij Familystream kunnen uw kinderen genieten van de verhaaltjes van blub en blub. Het is een leuk album met zowel liedjes als verhaaltjes. Wat zijn onze favorieten, wat kunt u verwachten van dit album? U lees het in dit artikel.

De verschillende verhaaltjes

Hieronder geven we een kleine samenvatting van onze favoriete verhalen en liederen van blub & blub die u op dit album kunt vinden:

 • Johnnie gaat snoepen
  Dit verhaaltje gaat over de bijna jarige Johnnie. Hij kan niet slapen omdat hij morgen jarig is. Hij besluit om stiekem naar beneden te lopen en alvast in de keuken te snoepen van de lekkernijen die zijn moeder in huis heeft gehaald voor zijn verjaardag. Veel kinderen zullen zich herkennen in dit verhaaltje.
 • Olifant, krokodil en shark
  In deze verhalen wordt er dieper ingegaan op de karakters van verschillende dieren. Er zijn kinderen bij deze opname betrokken. Hierdoor luister je naar de interactie van kinderen en een ouder. Dat zorgt voor veel herkenbare momentjes voor vele kinderen en is daarom voor hen leuk om naar te luisteren.
 • Een veldmuis
  Een creatief verhaaltje waar kinderen helemaal in op kunnen gaan. De veldmuis maakt een fiets met de middelen die hij in het bos kan vinden.
 • Ze kunnen zeggen wat ze willen
  Een liedje dat vele van ons nog kunnen vanuit onze jeugd

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. Ze kunnen zeggen wat ze willen
 2. Olifant (verhaaltje)
 3. Ze kunnen zeggen wat ze willen (gezongen door Charlotte)
 4. Krokodil (verhaaltje)
 5. Shark (verhaaltje)
 6. Baby Shark
 7. Baby Shark (gezongen door Charlotte)
 8. Vijf kleine aapjes
 9. Het is zomervakantie (verhaaltje)
 10. Zijn we er al?
 11. Klap eens in je handjes (door kindertjes)
 12. Klap eens in je handjes
 13. Miertjes (verhaaltje)
 14. Old mac Donald
 15. Boer wat zeg je van mijn kippen?
 16. Een veldmuis (verhaaltje)
 17. Een veldmuis
 18. Johnnie gaat snoepen (verhaaltje)
 19. Johnnie, Johnnie
 20. Hansje, pansje, kevertje (verhaaltje)
 21. Hansje, pansje, kevertje
 22. In Holland staat een huis
 23. Als je blij bent
 24. No-no bedtime-song
  

Meer verhaaltjes en liedjes voor kinderen

Bij Familystream hebben we een ruim aanbod aan zowel verhaaltjes en liedjes voor kinderen. Blub & blub is hier een voorbeeld van. We hebben ook andere bekende kinderboeken op Familystream staan. Laat uw kinderen luisteren naar blub en blub, Pietje Puk of Pietje Bell. Benieuwd naar deze verschillende albums en liedjes? Probeer dan nu Familystream 30 dagen en laat uw kinderen vandaag nog luisteren naar het album van blub en blub.

Conclusie

Blub & blub is een leuk album voor kinderen. Het is interactief, er zijn kinderen bij de opnames betrokken en de liedjes zijn goed te onthouden. Naast het album van blub & blub zijn er veel andere audioboeken en muziek te beluisteren op Familystream. Luister zo naar de nieuwe verhalen van meester visser,  klassieke muziek online of geniet van instrumentale orgel- of pianomuziek. Start nu met luisterboeken en muziek streamen.