Op zoek naar een plek waar u naar de muziek van Martin Mans kunt luisteren? Welkom bij Familystream. Martin Mans is met veel albums aanwezig op ons platform. Familystream is het platform met de grootste reformatorische en klassieke muziekcollectie. Naast de muziek van Martin Mans vindt u nog vele gelijksoortige musici waar u naar kunt luisteren.  

Luistert u graag naar koren en orgelmuziek? Martin Mans is organist en dirigent. In zijn carrière heeft hij al veel cd’s mogen opnemen en in het binnen- en buitenland mogen touren. Lees hier meer over de carrière van Martin Mans en die muziek die hij maakt.

Over Martin Mans

Martin Mans is geboren in 1965 in Melissant. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij al een voorliefde voor het orgel. Hierdoor begon Martin al op zevenjarige leeftijd met het volgen van zijn eerste orgellessen. Het talent van Martin Mans bleef niet lang onopgemerkt. Op twaalfjarige leeftijd werd hij vaste kerkorganist van de kerk in zijn geboorteplaats. Naast het beter worden in het bespelen van het orgel, ontwikkelde Martin Mans ook een interesse in dirigeren. Hiervoor professionaliseerde hij zich ook in koordirectie.

In 1995 werd Martin Mans organist in de Breepleinkerk in Rotterdam. Tot op de dag van vandaag is Martin actief in de Breepleinkerk.

Naast het bespelen van het orgel in kerken, heeft Martin Mans aan enorm veel cd-opnames meegewerkt. Dit zijn er momenteel meer dan vijfhonderd. Ook heeft hij een reeks dvd’s gemaakt. Op basis van zijn verkoopsuccessen heeft hij één platina en twee gouden cd’s ontvangen.

Als je denkt dat dat nog niet genoeg is, geeft Martin Mans gemiddeld per jaar 250 concerten. Hij is dirigent van veel verschillende koren en ontving in 2010 een koninklijke onderscheiding vanwege zijn muzikale en culturele verdiensten.

The Martin Mans Formation

The Martin Mans Formation is 16 jaar geleden opgericht onder de naam “De Gouwestem”. In 2006 hebben ze de naam aangenomen zoals die nu luidt: The Martin Mans Formation (TMMF). TMMF is inmiddels uitgegroeid naar een koor met maar liefst 19 professionele zangers. Onder leiding van Martin Mans hebben ze inmiddels 6 cd’s uitgebracht en hebben ze al verschillende keren getourd in binnen- en buitenland,  met groot succes.

Urker Mans Formatie

De Urkers Mans Formatie is een groep van 13 mannen die onder leiding van Martin Mans een gevarieerd repertoire zingen. De Urker Mans Formatie bestaat uit tenoren en bassen. Het repertoire van De Urkers Man Formatie bestaat uit een mix van geestelijke liederen, klassiek en arrangementen van bestaande populaire liederen.

Vocalgroup Voice

Vocalgroup VOICE is een jonge zanggroep die bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste zangers en zangeressen. Eén keer per drie weken komen ze bij elkaar om te repeteren. Dit doen ze in de Breepleinkerk te Rotterdam. MartinMans is de dirigent van VOICE. Daarnaast werkt VOICE samen met vocal coach Maria den Hertog. VOICE werkt jaarlijks mee aan ongeveer 20 verschillende concerten. Ze hebben meegewerkt aan tv-opnames voor ‘Nederland Zingt’ en zijn te beluisteren op enkele cd’s.

Luister de albums van Martin Mans op Familystream

Bent u op zoek naar een platform waar u kunt luisteren naar muziek van MartinMans? Dan bent u bij Familystream aan het juiste adres. Op Familystream kunt u luisteren naar de albums van Martin Mans. Ook kunt u luisteren naar albums van The Martin Mans Formation en de Urkers Mans Formatie. Naast alle albums van Martin Mans, kunt u op Familystream ook luisteren naar soortgelijke muziek en andere genres. Probeer Familystream nu 30 dagen gratis!

De voordelen van Familystream

Waarom zou u kiezen om naar de muziek van MartinMans te luisteren op Familystream? Wij zetten enkele voordelen van ons platform voor u op een rij:

  • Luister de muziek van Martin Mans op al uw apparaten
    U kunt de muziek van MartinMans op uw favoriete apparaten beluisteren. Voor de telefoons hebben wij een app die u kunt downloaden. Wilt u via een computer of laptop luisteren? Dan kunt u dat doen via onze webapplicatie.
  • Creëer uw eigen afspeellijsten
    Met een abonnement op Familystream kunt u uw eigen afspeellijsten maken. Zo kunt u de muziek van MartinMans combineren met liederen van andere musici en zo uw afspeellijst naar uw eigen wens samenstellen.
  • Ons platform is geschikt voor het hele gezin
    Luistert u graag naar Martin Mans, maar luisteren uw kinderen toch liever naar andere muziek? Met een premium account van Familystream heeft u 2 toegangsprofielen, zodat uw kinderen naar muziek en audioboeken kunnen luisteren die ze leuk vinden.

Samengevat

Voor koor- en orgelmuziek moet u bij Martin Mans zijn. Martin Mans is organist in de Breepleinkerk in Rotterdam, werkt mee aan cd’s, produceert eigen muziek, dirigeert verschillende koren en tourt regelmatig door binnen- en buitenland. Benieuwd naar zijn muziek? Neem dan nu een abonnement op Familystream.