Op Familystream kunt u luisteren naar het album: Kom tot de Vader. Dit album is uitgebracht door Harry Hamer en Hendrie Westra. Lees hier meer over dit album en de musici.

Over de musici

Harry Hamer is geboren op 4 maart 1956. Op zijn jonge leeftijd groeide zijn liefde al voor het orgel. Op zijn zestiende leeftijd werd hij organist van de Gereformeerde Nieuwe Kerk. In 1972 haalde Harry Hamer zijn diploma voor kerkelijk orgelspel. Hierna kon hij naar het conservatorium voor orgel- en pianoles. Ook leerde hij van Jos Leussink het vak koordirectie. Harry Hamer is op veel gebieden in de muziek actief geweest. Ook heeft hij een aantal concertreizen gemaakt in het buitenland.

Hendrie Westra is op de muziekschool in aanraking gekomen met slagwerk. Hij startte met het volgen van slagwerk- en marimbalessen. Hierna kon hij naar het conservatorium in Leeuwarden en Groningen. Hij behaalde zijn diploma voor docerend musicus en uitvoerend musicus slagwerk. Hendrie Westra bespeelt regelmatig als musicus de marimba. Ook speelt hij verschillende slaginstrumenten. Daarnaast is Hendrie werkzaam als slagwerkdocent.

Over het album

Op dit album kunt u luisteren naar negentien liederen. U hoort Harry Hamer op het orgel en Hendrie Westra op de marimba en xylofoon. Een aantal liederen die u op dit album kunt vinden zijn: Kom tot de Vader, De vrede van God en Geprezen zij de Heer.

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. Geprezen zij de Heer
 2. U bid ik aan
 3. Rondo 2
 4. Heer, mijn hart zoekt U te vinden
 5. Kom tot de Vader
 6. Schafe konnen sicher weiden
 7. Opwekkingsmedley
 8. Menuett
 9. Als ik des Heilands kruis aanschouw
 10. Largo en Allegro
 11. 3 stemmige Rondo
 12. God heerst als Opperheer (Psalm 97)
 13. De Boodschap van Jezus
 14. Israelmedley
 15. In de poorten van Jeruzalem
 16. Air
 17. Rondo capriccio
 18. Sing to the King
 19. De vrede van God
  

Conclusie

Luister nu naar het album ‘Kom tot de Vader’ op Familystream. Luister naar het orgelspel van Harry Hamer en naar Hendrie Westra op de marimba en xylofoon. Familystream heeft veel verschillende genres beschikbaar waar u naar kunt luisteren zoals orgelmuziek, samenzang en instrumentaal. Wilt u dit album en vele andere albums zoals 'Heer wees mijn Gids' vandaag nog luisteren? Probeer dan nu Familystream 30 dagen gratis.