Luister bij FamilyStream naar: Heer’ ik hoor van rijke zegen

Bij FamilyStream kunt u genieten van het album: Heer’ ik hoor van rijke zegen. Dit album is uitgebracht door Hugo van der Meij. Maar wie is Hugo van der Meij precies en wat kunt u precies verwachten van dit album?

Over Hugo van der Meij

Op 30 maart 1992 werd Hugo van der Meij in Katwijk geboren. Op 8-jarige leeftijd begon hij al met pianoles. Op zijn 16e ging Hugo op orgelles en vervolgens ging hij op zijn 20e een cursus koordirectie volgen. Dit heeft ertoe geleidt dat hij momenteel dirigent is van drie mannenkoren. Daarnaast begeleidt hij verschillende koren door het hele land en geeft hij ook solo-orgelconcerten. Hugo van der Meij heeft heel wat albums op FamilyStream staan en heeft ook aan heel wat albums meegewerkt.

Over het album

Op het album Heer’ ik hoor van rijke zegen, vindt u zestien nummers. Alle nummers zijn door Hugo van der Meij geïmproviseerd op de piano. Een aantal bekende nummers die u op dit album kunt vinden zijn: Abba Vader, De Heer is mijn Herder, Wat de toekomst brenge moge en Zegen mij.

De voordelen van FamilyStream

Zou u het album Heer’ ik hoor van rijke zegen willen beluisteren? Dan kan dat op FamilyStream. Maar wat voor streamingplatform is FamilyStream eigenlijk en wat zijn de voordelen? We zetten deze voor u op een rij:

  • Makkelijk in gebruikFamilyStream is gemakkelijk te gebruiken. U kunt onze muziekcollectie doorzoeken, afspeellijsten maken van uw favoriete nummers en deze beluisteren op uw computer, mobiele apparaat of stereo-installatie thuis.
  • Groeiende collectieFamilyStream biedt u de grootste collectie Reformatorische en klassieke muziek en deze blijft groeien!
  • Kies de muziek die bij u pastMet FamilyStream kunt u de muziek kiezen die u online en offline wil beluisteren, van klassiek tot verhalen.
  • Luister muziek altijd en overalBeluister FamilyStream via Sonos, tablet, computer en telefoon. Muziek waar u van houdt op elk moment van de dag.

Conclusie

Luister bij FamilyStream naar het album Heer’ ik hoor van rijke zegen. Op dit album vindt u zestien nummers welke door Hugo van der Meij op de piano worden gespeeld. Geniet van de muziek en andere voordelen dat FamiliyStream te bieden heeft.