Luister naar de kinderbijbel van Evert Kuijt via FamilyStream

Een kinderbijbel luisteren bij FamilyStream. Dat is nu mogelijk! Waarom zou u uw kinderen laten luisteren naar de kinderbijbel? En wie was de Auteur precies van deze kinderbijbel? U leest er meer over in dit artikel.

Over de Auteur

Evert Kuijt is geboren op 19 Januari 1939. Hij schreef diverse romans, jeugd- en dagboeken. Daarnaast was hij ook actief als vertaler. Evert Kuijt werd voornamelijk bekend vanwege de kinder- en kleuterbijbel. De kinderbijbel is uitgegeven in 1978. Daarnaast schreef hij ook nog een kleuterbijbel welke is uitgegeven in 1999. Op zaterdag 29 mei 2021 is Evert helaas overleden.

De voordelen van een kinderbijbel

Wat zijn de voordelen van de kinderbijbel van Evert Kuijt voor uw kinderen? We zetten ze voor u op een rij:

  • Op een laagdrempelige manier kennis maken met de BijbelLaat uw kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met de Bijbel. Wanneer ze de Bijbel luisteren via FamilyStream, leren uw kinderen de Bijbelverhalen uit hun hoofd en kunnen ze ook in de kerk deze verhalen herkennen.
  • Niet lezen maar luisterenDoor te luisteren, kunnen uw kinderen meer focussen op het verhaal en het makkelijker onthouden. Ideaal dat de kleuterbijbel van Evert Kuijt te beluisteren is via FamilyStream!
  • Makkelijk te volgenOmdat de Bijbel van Evert speciaal voor kinderen/kleuters is gemaakt, is het gemakkelijk te volgen voor uw kinderen. Door de kinderbijbel die Evert Kuijt geschreven heeft, kunnen ze het beter onthouden.
  • Speel de Bijbelverhalen af op de achtergrondU kunt de Bijbelverhalen op de achtergrond laten afspelen, terwijl uw kinderen bijvoorbeeld aan het knutselen zijn. Op deze manier krijgen ze alsnog de verhalen mee, terwijl ze ontspannen met iets anders bezig zijn.

Conclusie

Evert Kuijt heeft een kinderbijbel en een kleuterbijbel geschreven. Vele van ons zijn er mee opgegroeid. Uw kinderen kunnen de kleuterbijbel beluisteren via FamilyStream. Er zitten heel wat voordelen aan het beluisteren de kleuterbijbel voor uw kinderen.