De Evert Kuijt kinderbijbel luisteren bij Familystream. Naast het luisteren naar Martin Mans en Peter Wildeman is het luisteren van de kinderbijbel nu mogelijk! Waarom zou u uw kinderen laten luisteren naar de kinderbijbel? En wie was de Auteur precies van deze kinderbijbel? U leest er meer over in dit artikel.

Over de Auteur

Evert Kuijt is geboren op 19 Januari 1939. Hij schreef diverse romans, jeugd- en dagboeken. Daarnaast was hij ook actief als vertaler. Evert Kuijt werd voornamelijk bekend vanwege de kinder- en kleuterbijbel. De kinderbijbel is uitgegeven in 1978. Daarnaast schreef hij ook nog een kleuterbijbel welke is uitgegeven in 1999. Op zaterdag 29 mei 2021 is Evert helaas overleden.

De voordelen van een kinderbijbel

Wat zijn de voordelen van de kinderbijbel Evert Kuijt voor uw kinderen? We zetten ze voor u op een rij:

 • Op een laagdrempelige manier kennis maken met de Bijbel
  Laat uw kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met de Bijbel. Wanneer ze de Bijbel luisteren via Familystream, leren uw kinderen de Bijbelverhalen uit hun hoofd en kunnen ze ook in de kerk deze verhalen herkennen.
 • Niet lezen maar luisteren
  Door te luisteren, kunnen uw kinderen meer focussen op het verhaal en het makkelijker onthouden. Ideaal dat de kleuterbijbel van Evert Kuijt te beluisteren is via Familystream!
 • Makkelijk te volgen
  Omdat de Bijbel van Evert speciaal voor kinderen/kleuters is gemaakt, is het gemakkelijk te volgen voor uw kinderen. Door de kinderbijbel die Evert Kuijt geschreven heeft, kunnen ze het beter onthouden.
 • Speel de Bijbelverhalen af op de achtergrond
  U kunt de Bijbelverhalen op de achtergrond laten afspelen, terwijl uw kinderen bijvoorbeeld aan het knutselen zijn. Op deze manier krijgen ze alsnog de verhalen mee, terwijl ze ontspannen met iets anders bezig zijn.

·         Omdat de Bijbel van Evert speciaal voor kinderen/kleuters is gemaakt, is het gemakkelijk te volgen voor uw kinderen. Door de Evert Kuijt kinderbijbel, kunnen ze het beter onthouden.

Speel de Bijbelverhalen af op de achtergrond

Welke Bijbelverhalen staan er in de kinderbijbel?

Op Familystream staan veel audioboeken van de kinderbijbel vanEvert Kuijt. Hierdoor kunnen uw kinderen naar enorm veel verschillende Bijbelverhalen luisteren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Abraham, uit Egypte, Koning Hizkia, door de Jordaan en Jezus maakt een zieke jongen beter.

Conclusie

Evert Kuijt heeft een kinderbijbel en een kleuterbijbel geschreven. Vele van ons zijn er mee opgegroeid. Uw kinderen kunnen de kleuterbijbel beluisteren via Familystream.  In de kleuterbijbel van Evert Kuijt staan enorm veel Bijbelverhalen. Deze verhalen staan op Familystream en zijn opgedeeld in verschillende albums. Er zitten heel wat voordelen aan het beluisteren de kleuterbijbel voor uw kinderen. Zo hoeven uw kinderen niet te lezen maar kunnen ze op hun gemak luisteren, zijn de verhalen makkelijk te volgen en kunnen uw kinderen door middel van de kleuterbijbel van Evert Kuijt op een laagdrempelige manier kennis maken met de Evert Kuijt kinderbijbel. Wilt u de kinderbijbel van Evert Kuijt en kinderliedjes zoals lees je Bijbel bid elke dag vandaag nog afspelen? Neem dan vandaag nog een abonnement op Familystream en probeer de eerste 30 dagen ons platform gratis uit.