De zoektocht naar een streamingplatform waar u christelijke luisterboeken kunt beluisteren kan best lastig zijn. Vooral als u specifiek zoekt naar Bijbelse luisterboeken, kan het vinden van het juiste aanbod een uitdaging zijn. Veel platforms hebben een breed assortiment, waardoor ze geen grote christelijke luisterboeken bibliotheek hebben. Wij snappen dat dit frustrerend is. Daarom willen we u graag laten kennismaken met Familystream. Met onze christelijke luisterboeken app kunt u naar uw favoriete christelijk luisterboek luisteren. Omdat we ons alleen richten op verantwoorde en christelijke luisterboeken, kunnen u en uw gezin altijd met een gerust hart bij ons terecht. We hebben het grootste assortiment christelijke luisterboeken. Wij breiden onze collectie continu uit, waardoor u oneindig veel luisterplezier hebt.

Voor zowel jong als oud hebben wij een ruim aanbod aan luisterboeken. Waarom zou u Familystream gebruiken om christelijke luisterboeken te luisteren? Wij zetten de voordelen van onze streamingdienst voor u op een rij:

 • Streamingsplatform voor het hele gezin
  Het hele gezin kan genieten van de muziek en een christelijk luisterboek dat Familystream te bieden heeft. Dit kan door onze christelijke muziek en luisterboeken app te downloaden. Ook hebben we een web app voor de computer en laptop.
 • Grote collectie aan luisterboeken
  Familystream heeft een grote collectie aan christelijke luisterboeken. Daarnaast zijn er luisterboeken voor zowel jong als oud. Onze verzameling christelijke audioboeken biedt voor elk wat wils. Ideaal voor het hele gezin dus.
 • Luister naar een Bijbel audioboek
  Bij Familystream kunt u ook luisteren naar audioboeken van de Bijbel. Handig voor als u de Bijbel wilt horen wanneer u bijvoorbeeld met het huishouden bezig bent of tijdens het autorijden. We hebben een groot assortiment aan Bijbelse luisterboeken die u helpen om op een toegankelijke manier naar de bekende Bijbelverhalen te luisteren.
 • Kinderen kunnen genieten van kinderboeken
  Naast de christelijke luisterboeken hebben we voor kinderen ook algemene luisterboeken waar ze online naar kunnen luisteren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld naast christelijke luisterboeken voor kinderen ook luisteren naar de avonturen van Pietje Bell of Pietje Puk.
 • Makkelijk te gebruiken
  Zoekt u naar luisterboeken christelijk? Onze app en webplayer zijn makkelijk in het gebruik. Zoek eenvoudig het luisterboek op dat u wilt luisteren.
 • Kinderen kunnen zelfstandig gebruik maken van Familystream
  Familystream is een platform dat speciaal is gemaakt voor het hele gezin. Dit betekent dat uw kinderen veilig zelf luisterboeken kunnen beluisteren op ons platform. U hoeft zich als ouder geen zorgen te maken over ongepaste inhoud.

Christelijke luisterboeken app

Familystream is een christelijke luisterboeken app met veel verschillende functies. Onze christelijke luisterboeken bibliotheek is uitgebreid en geschikt voor iedereen. Daarnaast kunt u ook naar muziek luisteren. Onze app is in zowel de Google Play store als in de Apple store te downloaden. Navigeer gemakkelijk door de app heen en maak een keuze uit onze grote christelijke luisterboeken bibliotheek. Daarnaast worden er wekelijkse nieuwe luisterboeken christelijk toegevoegd aan onze collectie. Zo hebt u of uw kinderen altijd wel iets dat u leuk vindt om naar te luisteren. Download onze christelijke luisterboeken app en luister vandaag nog naar uw favoriete luisterboeken.

De voordelen van luisterboeken voor kinderen

Naast dat het natuurlijk hartstikke leuk is om te genieten van luisterboeken in onze christelijke muziek en luisterboeken app, zitten er ook veel voordelen aan het beluisteren van luisterboeken christelijk. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen. We lichtten een paar voordelen voor kinderen hier uit:

 • Minder prikkels
  Wanneer u uw kind laat luisteren naar luisterboeken online in plaats van dat uw kind voor een langere tijd achter een scherm zit, krijgt uw kind minder prikkels te verwerken. Tegelijkertijd ontwikkelt uw kind zich ook nog eens op het gebied van taal.
 • Audioboeken in plaats van voorlezen
  Hebt u soms ook even eigen tijd nodig en vraagt uw kind of u kunt voorlezen? Dan is een luisterboek een ideale uitkomst. Uw kind geniet van de christelijke luisterboeken kind en u kunt gezellig meeluisteren of even eigen tijd nemen.
 • Luisterboeken online luisteren is zijn ideaal voor kinderen die moeilijk kunnen lezen
  Heeft uw kind dyslexie of een leesachterstand? Dan kan het zijn dat uw kind niet volledig van lezen geniet. Luisterboeken daarentegen zijn makkelijker te begrijpen omdat de focus voor uw kind op dat moment meer ligt op de verhaallijn.
 • Luisterboeken zijn voor kinderen van educatieve waarde
  Luisterboeken zijn ideaal voor kinderen om meer te leren. Zo kunnen kinderen op een laagdrempilge manier luisteren naar vertellingen van bekende bijbelverhalen. Een handige manier dus om door onze christelijke luisterboeken kind kennis te maken met Bijbelse vertellingen.
 • Luister naar christelijke luisterboeken volwassenen om te ontspannen
  Als volwassene is het belangrijk om te ontspannen. Met onze luisterboeken kunt u zelf lekker ontspannen en genieten van het boek dat aan u wordt voorgelezen.

Samenvatting

Bij Familystream kunt u genieten van christelijke luisterboeken voor jong en oud. Ons platform onderscheidt zich door een uitgebreid en divers aanbod van christelijke audioboeken. Kinderen kunnen veel baat hebben bij het luisteren naar christelijke luisterboeken kind. Tijdens het luisteren van Audioboeken ontwikkelt uw kind zich taaltechnisch. Daarnaast hebben we ook veel verschillende christelijke luisterboeken volwassenen. Naast christelijke luisterboeken kunt u ook luisteren naar artiesten als Pieter Heykoop. Lees hier meer over christelijke muziek luisteren.  Bent u op zoek naar een streamingdienst die een grote collectie aan christelijke luisterboeken aanbiedt? Dan bent u van harte welkom bij Familystream. Download onze christelijke muziek en luisterboeken app en probeer ons platform de eerste 30 dagen gratis.