Op Familystream kunt u genieten van het album: Dank sei dir Herr. Dit album is uitgebracht door het Rijssens Mannenkoor. Lees hier meer over het Rijssens Mannenkoor en het album.

Over het Rijssens Mannenkoor

Het Rijssens Mannenkoor is opgericht in 1927. Momenteel heeft het koor 140 leden en hebben ze hun kwaliteiten laten zien in verschillende genres. Jaap Kramer is sinds 2018 de dirigent van het Rijssens Mannenkoor. Het Repertoire van het koor is heel breed. Klassiek, modern, hymne en musical komen allemaal aan bod. Jaarlijks geeft het koor 10 tot 15 concerten. Tijdens deze concerten wordt het koor begeleidt door professionele musici.

Over het album

Het album ‘Dank sei dir Herr’ telt achttien liederen. Verschillende talen worden er op dit album gezongen. Een aantal liederen die u op dit album kunt vinden zijn: Blijft met mij Heer, Agnus Dei, Hallelujah en Dank sei dir Herr. Onder andere Ard Kamphuis, Jan Lohuis, Martin Mans en Pieter Jan Leusink hebben meegewerkt aan dit album.    

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. Die Allmacht
 2. Blijft met mij Heer
 3. Psalm 134
 4. Dank sei dir Herr
 5. Elk uur, elk ogenblik
 6. Ziet in blinde razernij
 7. Schiwitti (Ps. 16 Hebreeuws)
 8. Sanctus
 9. Je crois entendre
 10. Agnus Dei
 11. Hallelujah
 12. Die Himmel erzählen
 13. Rock a my soul
 14. O, divine Redeemer!
 15. Toccata
 16. Près du fleuve étranger
 17. Una furtiva lagrima
 18. Core 'ngrato
  

Luister het album op Familystream

U kunt het album ‘Dank sei dir Herr’ luisteren op Familystream. Maar wat zijn de voordelen van Familystream? We zetten er een aantal voor u op een rij.

 • Luister naar een grote collectie klassieke en reformatorische muziek
  Familystream heeft de grootste collectie aan reformatorische en klassieke muziek
 • Door gebruik te maken van de app, kunt u Familystream overal beluisteren
  Download uw favoriete muziek en luister overal via de app
 • De app is voor zowel volwassenen als kinderen eenvoudig in gebruik

Conclusie

Op Familystream kunt u luisteren naar het album: Dank sei dir Herr. Dit album is uitgebracht door Het Rijssens Mannenkoor. Het koor telt momenteel 140 leden en heeft een breed repertoire. Luister op dit album naar achttien liederen waarvan er diverse liederen in andere talen worden gezongen. Luister op Familystream ook naar nog vele andere genres en albums zoals 'Heer wees mijn Gids'. Probeer ons platform nu de eerste 30 dagen gratis.