Bij Familystream kunt u luisteren naar het album van André Nieuwkoop: De Heere regeert. Wat kunt u van dit album verwachten en wie is André Nieuwkoop eigenlijk? Dat leest u hier.

Over de musicus

André Nieuwkoop is in 1990 geboren in Werkendam. Op jonge leeftijd werd zijn interesse groter in muziek en kwam ook zijn muzikaliteit naar voren. André Nieuwkoop heeft zich het orgelspelen voor een groot deel zelf aangeleerd door veel zelf te oefenen. Hij heeft af en toe orgellessen gehad, maar heeft hierin volledig zijn eigen stijl gecreëerd.

Het album

Op het album vindt u twaalf nummers. Één nummer gaat over het welbekende ‘Onze Vader’ en de andere nummers zijn Psalmen gespeeld op het orgel. Het album is uitgebracht in 2020 door André Nieuwkoop en heeft ook een 2e deel. Het 2e deel is uiteraard ook te beluisteren op Familystream.

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. Gebed des Heeren vers 4 en 6
 2. Psalm 39 vers 6
 3. Psalm 106 vers 4
 4. Psalm 60 vers 1
 5. Psalm 141 vers 1
 6. Psalm 116 vers 2, 5 en 8
 7. Psalm 42 vers 4 en 7
 8. Psalm 73 vers 6 en 14
 9. Psalm 146 vers 3
 10. Psalm 121 vers 2 en 4
 11. Psalm 84 vers 5 en 1
 12. Psalm 93 vers 1
  

Waarom Familystream?

Waarom zou u dit album luisteren op Familystream? Wij zetten een aantal voordelen van Familystream voor u op een rij.

 • Neem het album overal mee naartoe
  Met Familystream kunt u het album zowel online als offline afspelen. Neem onze app overal naartoe en geniet op elk moment van het album: De Heere regeert.
 • Geniet van andere albums van André Nieuwkoop
  Wanneer u een abonnement neemt op Familystream, heeft u direct toegang tot alle albums van André Nieuwkoop.
 • Luister naar meer orgelmuziek bij Familystream
  We hebben een grote collectie aan orgelmuziek bij Familystream. Probeer Familystream 30 dagen gratis en start direct met het luisteren naar onze uitgebreide collectie.

Conclusie

Bij Familystream kunt u luisteren naar het album van André Nieuwkoop: De Heere regeert. Op het album komen twaalf nummers voor. Waarom zou u op Familystream luisteren naar dit album? Luister bij Familystream ook naar het 2e deel van het album en krijg bij Familystream direct toegang tot de andere albums van André Nieuwkoop.