Mark Brandwijk is een musicus met veel talenten. Zo speelt Mark Brandwijk piano en is hij organist. Daarnaast is Mark Brandwijk dirigent, componist en docent. Alle muziek van Mark Brandwijk is te beluisteren op Familystream. Familystream is het enige platform waar u alle muziek van Mark Brandwijk kunt vinden. Zo kunt u naar Mark Brandwijk orgel muziek luisteren en staan er ook albums op met pianomuziek. Lees hier meer over de achtergrond van Mark Brandwijk en hoe u zijn muziek op Familystream kunt beluisteren.

De achtergrond van Mark Brandwijk

Mark Brandwijk is geboren in 1994 en groeide op in Krimpen aan den IJssel. Hij kreeg al op 6-jarige leeftijd orgellessen van Jaap den Besten. Deze lessen vervolgde hij bij Everhard Zwart. In 2007, 2008 en 2009 won Mark Brandwijk het Feike Asma Orgelconcours. In 2010 begon Mark Brandwijk met het volgen van pianolessen bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Hij heeft in die tijd de eerste prijs gewonnen voor de Maassluise muziekweek. Later volgde Mark nog pianolessen bij Bert van den Brink en Jan-Willem van Delft. Mark Brandwijk begeleidt als pianist koren, solisten en instrumentalisten. Als organist begeleidt Mark regelmatig kerk- en builoftdiensten. Daarnaast begeleidt hij ook zangers, koren en musici op het orgel.

In 2019 heeft Mark Brandwijk de opleiding koordirectie voltooid aan de dirigentenwerkplaats in Utrecht. In 2022 nam Mark deel aan de Kurt Thomas Cursus. Momenteel is Mark Brandwijk dirigent van de koren: Cantate Deo, Christelijk Jongerenkoor ‘Glory’ en Shaare Zedek Koor.

Naast bovengenoemde activiteiten schrijft Mark nieuwe composities als componist en is hij ook nog eens als pianodocent verbonden aan muziekschool Crescendo. Ook geeft hij beperkt privé-lessen op aanvraag voor gevorderden.

Luister de muziek van Mark Brandwijk op Familystream

U kunt de muziek van Mark Brandwijk op Familystream beluisteren. Luister naar zowel Mark Brandwijk orgel als Mark Brandwijk piano albums. Mark Brandwijk heeft ook aan veel albums meegewerkt. Ook deze albums zijn te beluisteren op ons platform. Familystream is een platform met de grootste collectie reformatorische en klassieke muziek. Zo kunt u naast de prachtige muziek van Mark Brandwijk ook luisteren naar andere genres en musici. Enkele voorbeelden hiervan zijn Pieter Heykoop, André Nieuwkoop, Tenira Sturm en Bert Noteboom.

Familystream heeft als platform veel voordelen. Zo kunt u uw persoonlijke afspeellijsten maken, is het platform speciaal voor het hele gezin gemaakt, zodat iedereen er veilig van gebruik kan maken en kunt u uw favoriete muziek ook offline beluisteren door de muziek in de app te downloaden.

Samengevat

Mark Brandwijk is een veelzijdige musicus. Met een liefde voor het orgel en piano, werd Mark Brandwijk organist en pianist. Daarnaast is hij dirigent, componist en docent. Hij is geboren in 1994 en kreeg al op 6-jarige leeftijd orgelles. Hierna heeft hij nog pianolessen gevolgd en de opleiding koordirectie afgerond aan de dirigentenwerkplaats in Utrecht. Hij is verbonden aan diverse koren en begeleidt regelmatig verschillende muzikanten. De muziek van Mark Brandwijk is te beluisteren op Familystream. Probeer ons platform nu 30 dagen gratis en luister vandaag nog naar Mark Brandwijk.