Ageeth de Haan is een getalenteerde liedjesschrijver, theatermaker en zangeres. De liedjes die ze schrijft en haar theatervoorstellingen gaan voornamelijk over alledaagse gebeurtenissen. Haar liedjes zijn te beluisteren op Familystream.  Lees hier meer over wie Ageeth de Haan precies is en hoe uw kinderen kunnen luisteren naar de muziek van Ageeth de Haan.

Over Ageeth de Haan

Ageeth de Haan groeide op in een muzikaal gezin. Ze heeft aan zowel de kleinkunstacademie als het conservatorium gestudeerd. Na deze studies kwam ze terecht in de zorg, waar ze muziek gebruikte voor het stimuleren van de ontwikkeling van verstandelijke gehandicapten. Hierna ging ze orthopedagogische muziekbegeleiding studeren, zodat ze muziek een nog prominentere bijdrage kon gaan geven bij het uitoefenen van haar functie. In 2000 gaat ze het theater en, en in 2003 breekt Ageeth de Haan direct door met haar eerste eigen theaterprogramma. Hierna brengt ze verschillende cd’s uit en wordt Ageeth de Haan genomineerd voor verschillende prijzen. Ze werkt samen met muzikanten, kinderboekenschrijvers en illustratoren om zo haar verhalen te delen met kinderen. Jaarlijks treedt ze meer dan 80 keer op, onder andere in scholen en theaters en op festivals. Ageeth de Haan maakt herkenbare liedjes die zeer goed aansluiten op de belevingswereld van kinderen. De liedjes gaan over alledaagse gebeurtenissen uit een kinderleven, die op aanstekelijke wijze gebracht worden.

Luister naar de muziek van Ageeth de Haan

Op Familystream kunnen uw kinderen luisteren naar de muziek van Ageeth de Haan. Op dit moment staan er drie albums van Ageeth de Haan op ons platform. We zetten een aantal voordelen van ons platform voor u op een rij:

 • Maak uw eigen afspeellijsten
  Op Familystream kunt u uw eigen afspeellijsten maken. Op deze manier heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand
 • Download uw favoriete muziek
  Via de app van Familystream kunt u uw favoriete muziek downloaden. Op deze manier heeft u ook offline toegang tot uw muziek
 • Nieuwe muziek
  Wij voegen constant nieuwe muziek toe. Op deze manier raakt u nooit uitgeluisterd.
 • Luisterboeken voor kinderen
  Op Familystream hebben we een grote collectie luisterboeken voor kinderen staan. Zo hebben ze uren luisterplezier.

Waarom uw kinderen laten luisteren naar Ageeth de Haan?

Waarom zou u er voor kiezen om uw kinderen te laten luisteren naar muziek van Ageeth de Haan? Wij zetten een aantal voordelen van haar muziek voor u op een rij:

 • De thema’s in haar liedjes zijn herkenbaarKinderen kunnen zich identificeren met de liedjes van Ageeth de Haan. De liedjes gaan over alledaagse gebeurtenissen uit een kinderleven. Onderwerpen waar ze over zingt zijn onder andere: huisdieren, de zee en liefde voor je ouders.
 • Belevingswereld van kinderen Ageeth de Haan heeft een talent om haar liedjes af te stemmen op de belevingswereld en fantasie van kinderen. Dit maakt het voor kinderen extra leuk om naar haar liedjes te luisteren.
 • Positieve boodschapDe muziek van Ageeth de Haan bevatten vaak een positieve boodschap. Hierdoor worden kinderen gestimuleerd om een open en vrolijke blik op de wereld te ontwikkelen.
 • Haar muziek is geschikt voor verschillende leeftijden De muziek van Ageeth de Haan is geschikt voor verschillende leeftijden.

Samengevat

Ageeth de Haan is theatermaker, zangeres en liedjesschrijver. De liedjes de ze schrijft, gaan over alledaagse gebeurtenissen. Ze heeft verschillende albums uitgebracht en is ook genomineerd voor verschillende prijzen. Jaarlijks heeft ze meer dan 80 optredens. Uw kinderen kunnen de muziek van Ageeth de Haan nu de eerste 30 dagen gratis beluisteren. Meld u hieronder direct aan voor een proefabonnement.