Wilt u luisteren naar geestelijke liederen die in een nieuw jasje zijn gestoken? Dan is The Musix een aanrader voor u om naar te luisteren. The Musix is een band bestaande uit zes leden die samen graag muziek maken en met de wereld delen. Lees hier meer over de muzikanten van The Musix en de albums die ze hebben uitgebracht.

Over The Musix

The Musix is een initiatief van Maria en Lennert Knops. In 2005 zijn ze met The Musix begonnen. Ze gaven toen voor het eerst een nieuwjaarsconcert. Dit deden ze samen met Martha van Gent. Daarna zijn de nieuwjaarsconcerten een traditie geworden. Hierna breidde de groep zich uit naar zes muzikanten. Deze muzikanten zijn: Maria Knops, Martha van Gent, Corrie Wielink, Csaba Erdös, Arie van der Vlist en Lennert Knops. Samen hebben ze als doel om op een ontspannen manier muziek te maken. Met een harp, viool, fluit, cello, piano en orgel worden bekende melodieën in een nieuw jasje gestoken. Naast een muziekgroep zijn de muzikanten van The Musix ook bevriend. Dat maakt dat de band een hechte groep vormt.

Het laatste album dat The Musix uitbracht is: The Musix – Hymns. Op dit album vindt u onder andere de liederen: als een hert dat verlangt naar water, majesteit, meine Zeit en The Lords prayer. De muziek die The Musix maakt, stemmen ze af op de instrumenten die ze bespelen. Hierdoor is de muziek afwisselend, waardoor het erg fijn is om naar te luisteren.

Luister de albums van TheMusix op Familystream

Op Familystream kunt u naar alle 10 albums van The Musix luisteren. Deze albums kunt u ook downloaden om vervolgens offline te beluisteren. Naast de albums van The Musix, hebben we nog veel andere albums waarop u naar Familystream kunt luisteren. Ook hebben we voor kinderen christelijke kinderliedjes en andere verschillende soorten muziek en vertellingen.

Conclusie

Luistert u graag naar geestelijke liederen die in een nieuw jasje zijn gestoken? Dan bent u bij de band The Musix aan het juiste adres. Luister naar het verfrissende samenspel van harp, viool, fluit, cello, piano en orgel. Alle albums van The Musix kunt u beluisteren op Familystream.