Componist, organist en dirigent. Marco den Toom is het allemaal. Zijn muziek wordt gekenmerkt als eigenzinnig en spontaan. Na een opleiding op het conservatorium in Utrecht bouwde Marco den Toom aan zijn carrière als musicus. Daarnaast heeft hij zich ten doel gesteld om het orgel te populariseren. Lees hier meer over de geschiedenis van Marco den Toom en zijn muziek.

Over Marco den Toom

Marco den Toom is geboren in 1978. Zijn muzikale studie startte in Utrecht aan het conservatorium. Dit deed hij bij Charles de Wolff, Jacques van Oortmerssen, Klaas Jan Mulder en Herman van Vliet. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het componeren van muziek, arrangeren en instrumenteren van al bestaande muziek.

Hij maakt ook veel opnames voor de tv of radio (DVD en CD) en begeleidt koren. Hij is dirigent van ‘Jubilate Deo’ uit Woudenberg. Daarnaast is hij muzikaal ambassadeur van het Van den Heuvel-orgel in de Nieuwe Kerk te Katwijk aan Zee.

Marco den Toom beluisteren op Familystream

Op Familystream kunt u luisteren naar alle albums van Marco den Toom. Daarnaast heeft Marco den Toom ook meegewerkt aan veel albums. Ook deze zijn te vinden op ons platform. Welke voordelen heeft ons platform nog meer? Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

 • Geschikt voor het hele gezin
  Ons platform is zo gemaakt dat het hele gezin er gebruik van kan maken.
 • Onze collectie blijft uitbreiden
  Steeds meer albums worden toegevoegd aan ons platform. Zo hebt u altijd uren luisterplezier.
 • Maak uw eigen afspeellijst
  Bij Familystream kunt u uw eigen afspeellijsten samenstellen.
 • Luister uw muziek ook offline
  U kunt op ons platform uw favoriete muziek downloaden en offline beluisteren.

Samengevat

Op Familystream kunt u luisteren naar de albums van Marco den Toom. Marco den Toom is een componist, organist en dirigent en studeerde in Utrecht aan het conservatorium. Probeer Familystream nu 30 dagen gratis en luister vandaag nog naar de muziek van Marco den Toom.