Wilt u online naar Bert Noteboom luisteren? Zorgeloos en verantwoord naar zijn muziek luisteren zonder cd’s te kopen? Tegenwoordig zijn er verschillende platforms waar u eindeloos naar muziek kunt luisteren. Het probleem is dat niet ieder platform verantwoord is voor het hele gezin. Daarom willen we u voorstellen aan ons platform. Familystream is verantwoord voor het hele gezin dankzij het zorgvuldige selectieproces van muziek en audioboeken. Op Familystream kunt u luisteren naar de muziek van organist Bert Noteboom. Daarnaast is hij ook voorganger en dirigent. Hij heeft verschillende albums mogen uitbrengen en werkt momenteel samen met drie verschillende koren. Lees hier meer over de muziek van deze mooie artiest.

Over Bert Noteboom

Bert Noteboom was al op vroege leeftijd bezig met muziek. Nico Poorter onderwees hem in het orgelspel. Na het voortgezet onderwijs ging Bert Noteboom studeren aan de hogeschool in Utrecht en studeerde daar piano. Later studeerde hij nog aan de Dordtse Beierdschool om de beiaard te leren bespelen. Tijdens zijn studie kwam Bert Noteboom erachter dat zijn voorkeur uitging naar het leiden van koren. Daarom is hij koordirectie gaan studeren aan de Bourdon Hogeschool voor muziek.

Als dirigent heeft Bert Noteboom al verschillende koren mogen leiden. Het Shaare Zedekkoor, jongerenkoor Jigdaljahu en het jeugdselectiekoor zijn momenteel zijn vaste koren. Naast het leiden van deze koren werkt Bert Noteboom regelmatig mee aan diverse andere projecten.

Naast het dirigeren en maken van muziek, was Bert Noteboom ook voorganger in gemeente De Wegwijzer in Almere. In 2022 heeft hij na zestien jaar afscheid genomen van deze gemeente. Hij is een nieuw avontuur aangegaan in Groningen om op een andere plek het Evangelie te delen. De missie van zijn gezin is om kerken te helpen in deze regio en om het woord van God te verspreiden.

Bert Noteboom op Familystream

De albums die Bert Noteboom heeft uitgebracht, zijn te beluisteren op Familystream. Naast zijn eigen albums heeft Bert Noteboom ook veel meegewerkt aan diverse albums van anderen. Ook die albums zijn te beluisteren op ons platform. U kunt deze albums downloaden, zodat u deze op elk moment kunt afspelen. Maak afspeellijsten met onze uitgebreide collectie van Bert Noteboom.  Naast de muziek van deze musicus, hebben we vele andere soorten muziek die u kunt beluisteren. Ook voor kinderen hebben we een grote collectie muziek en audioboeken.

Samengevat

Bert Noteboom had op jonge leeftijd al interesse voor muziek. Hij studeerde voor piano en beiaard. Ook studeerde hij koordirectie aan de Bourdon Hogeschool. Bert Noteboom heeft verschillende albums mogen uitbrengen en leidt verschillende koren. Ook is Bert Noteboom voorganger.

De muziek van Bert Noteboom kunt u beluisteren op Familystream. Probeer ons platform nu 30 dagen gratis.