Luistert u graag naar koren die psalmen zingen? Dan bevelen wij u het koor Vox Jubilans van harte aan. Lees hier meer over de geschiedenis van het koor en hoe u op Familystream naar de muziek van Vox Jubilans kunt luisteren.

Over Vox Jubilans

Vox Jubilans is opgericht op 10 juli 1945. Psalmen hebben vanaf het ontstaan van het koor een belangrijke plek ingenomen. Psalm 108 is de lijfpsalm van Vox Jubilans. Deze psalm zingen ze regelmatig in een prachtige bewerking van Marinus Egberts. Naast psalmen vormen klassieke werken en geestelijk liederen ook onderdeel van het repertoire van Vox Jubilans. Vox Jubilans heeft verschillende dirigenten gehad die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan het geluid van het koor. Deze dirigenten zijn: Marinus Egberts, Andries Noordegraaf, Jan Bonefaas en Pieter Stolk. Vanaf 2007 is André van Vliet de koordirigent van Vox Jubilans.

De blijde Boodschap van de Bijbel staat tijdens het zingen centraal. Wanneer mensen door deze boodschap worden geraakt, hebben ze als koor hun doel bereikt.

Beluister Vox Jubilans op Familystream

Op dit moment kunt u meer dan 20 albums van Vox Jubilans via Familystream beluisteren. We zetten een aantal voordelen van ons platform voor u op een rij:

 • Beluister de albums van Vox Jubilans ook offline
  U kunt de muziek van Vox Jubilans overal beluisteren door de albums via onze app te downloaden. Zo hebt u ook offline toegang tot de muziek.
 • Vele andere muziek
  Op Familystream kunt u naast de albums van Vox Jubilans luisteren naar andere musici en albums. Zo zijn er ook veel andere koren te beluisteren die ieder op hun eigen wijze psalmen zingen.
 • Beschikbaar op al uw apparaten
  U kunt Familystream op al uw apparaten gebruiken. Wel zo makkelijk.
 • Maak uw eigen afspeellijsten
  Kies uw favoriete nummers en maak uw eigen afspeellijsten. Zo hebt u voor elk moment de juiste afspeellijst bij de hand.

Samengevat

Op Familystream kunt u luisteren naar de mooie stemmen van het koor Vox Jubilans. Dit koor zingt graag psalmen en heeft als doel om de harten van mensen te raken met de blijde Boodschap van de Bijbel. Vox Jubilans is opgericht in 1945 en heeft verschillende dirigenten gehad die allemaal bij hebben gedragen aan het geluid van het koor. Momenteel is André van Vliet de koordirigent van Vox Jubilans. Bent u benieuwd naar de muziek van Vox Jubilans? Probeer ons platform dan nu 30 dagen gratis.