Bij Familystream kunt u luisteren naar het album: Romee Everse. Dit album is door Romée Everse zelf uitgebracht. Lees hier meer over de musici en het album.

Over Romée Everse

Romée Everse is in 2001 geboren in Yerseke, een dorpje in Zeeland. Van jongs af aan is zingen iets wat ze graag doet. Op 8-jarige leeftijd begon ze te zingen in verschillende koren. Haar eerste koor heette Projectkoor Daniel, waar ze ook als solozangeres begon. Dit heeft ze een aantal jaren met veel plezier gedaan. Romée is er een tijdje tussenuit geweest, maar recent heeft Romée het weer opgepakt en zingt ze nu in ‘The Amazing Grace Choir’. Ook maakt ze regelmatig opnames met Peter Wildeman. Momenteel heeft ze zeven albums op Familystream staan waar u naar kunt luisteren.

Over het album

Op het album ‘Romee Everse’ vindt u 20 liederen welke worden gezongen door Romée Everse. Musici die meegewerkt hebben aan dit album zijn: Peter Wildeman en Klaas T. Hoefnagel. Op het album worden zowel Nederlandse als Engelse liederen gezongen. Enkele bekende liederen op dit album zijn: Als een hert, God will make a way, Stil mijn ziel wees stil en Amazing Grace.

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. I Will be there
 2. Als een hert
 3. Psalm 25 - Lord to You
 4. Create in Me
 5. Thank You
 6. God will make a way
 7. Wanneer de schemer valt
 8. Your are my hiding place
 9. Stil mijn ziel wees stil
 10. How great Thou art
 11. Amazing Grace
 12. Santo
 13. De kracht van uw liefde
 14. He knows my name
 15. Gebed om zegen
 16. There is A Redeemer
 17. Duet uit de parelvissers
 18. Make Me A Channel
 19. 10.000 redenen
 20. Verberg mij nu
  

Familystream

U kunt het album ‘Romee Everse’ luisteren op Familystream. Maar wat voor muziekplatform is Familystream eigenlijk? Familystream is een muziekplatform dat gericht is op reformatorische en klassieke muziek. Het is een platform waar het hele gezin gebruik van kan maken. Voor kinderen hebben we een grote collectie aan kindermuziek en luisterboeken.

Conclusie

Op Familystream kunt u luisteren naar het album: Romee Everse. Het album is door Romée Everse zelf uitgebracht. Op het album vindt u 20 liederen welke gezongen worden door Romée Everse zelf. Twee bekende liederen op dit album zijn: God will make a way en Stil mijn ziel wees stil. Wilt u dit album luisteren? Dan kan op Familystream. Probeer onze streamingdienst nu 30 dagen gratis.