Psalmen 2 door Lise de Munck en Noralie van Gurp

Psalmen 2 is een album dat is uitgebracht door Lise de Munck en Noralie van Gurp. Ze hebben hun muzikale talenten gecombineerd om verschillende Psalmen voor te spelen. Daarnaast draagt Peter Wildeman bij aan dit album met het bespelen van het orgel.

De artiesten

Lise de Munck speelt are sinds haar 6e de dwarsfluit. Ze studeert sinds 2020 aan het conservatorium van Rotterdam en heeft diverse nationale en internationale prijzen gewonnen. Ze maakt sinds 2021 onderdeel uit van het Divertimento trio en geeft naast haar studie privé-leerlingen dwarsfluitles.

Noralie van Gurp volgt vanaf haar 9e al harplessen. Ze wordt regelmatig uitgenodigd om zangkoren te begeleiden en draagt bij aan diverse instrumentale concerten. Ze heeft ook zelf enkele albums opgenomen.

Peter Wildeman volgt al van zijn 7e orgellessen. Daarnaast heeft Peter zich ook de techniek van het pianospelen eigen gemaakt. Hij brengt regelmatig albums uit en is dirigent van diverse koren en geeft ook concerten. Jaarlijks gaat hij op tour in verschillende landen.

Het album

Het album ‘Psalmen 2’ bevat instrumentale muziek van Psalmen. Hierbij luistert u naar een harp, een orgel en een dwarsfluit. De combinatie is bijzonder mooi. Op het album vindt u achttien liederen waarvan vier orgelsolo’s. Bekende Psalmen die voorkomen op dit album zijn onder andere: Psalm 116, Psalm 134 en Psalm 143. Naast ‘Psalmen 2’ hebben Lise de Munck en Noralie van Gurp ook het album ‘Psalmen 1’ uitgebracht.

Conclusie

Luistert u graag naar instrumentale muziek? En houdt u van de Psalmen? Dan is dit een ideaal album om naar te luisteren. Dit album bevat achttien liederen waar u naar kunt luisteren. De muziekinstrumenten die worden gebruikt zijn de harp, een orgel en een dwarsfluit. Laat u meevoeren door de prachtige muziek en geniet van het mooie samenspel.