Het album van Pieter Heykoop: Voor Kerktijd nu bij FamilyStream

Bij FamilyStream kunt u genieten van het album van Pieter Heykoop: Voor Kerktijd. Houdt u van instrumentale orgelmuziek? Dan kunnen wij u dit album aanbevelen.

Over Pieter Heykoop

Pieter Heykoop kreeg zijn eerste orgelles op 6-jarige leeftijd. Zijn eerste orgellessen kreeg hij van Bart van den Berg. Hierna heeft hij verschillende leermeesters gehad, waaronder Jan Bonefaas en Ben van Oosten. Toen hij vijftien was, werd hij benoemd tot vaste organist voor één van de gereformeerde gemeente in zijn geboortestad. Hij wordt veel gevraagd voor orgel- en zangavonden. Pieter Heykoop heeft veel orgelbewerkingen gemaakt en speelt orgel in zowel het binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij veel Cd’s uitgebracht met improvisaties, koor- en samenzang.

Voor Kerktijd

Voor Kerktijd van Pieter Heykoop is een album met zes liederen met een duur van 10-15 minuten per lied. De zes liederen zijn allemaal gedeeltes van Psalmen. Pieter Heykoop heeft meerdere delen van ‘Voor Kerktijd’ uitgebracht. Er staan in totaal vijf delen op FamilyStream die u kunt beluisteren.

Waarom dit album luisteren bij FamilyStream?

Waarom zou u dit album willen luisteren op FamilyStream? We zetten enkele voordelen voor u op een rij:

  • Luister naar meerdere delen van Pieter Heykoop: Voor Kerktijd
  • Luister overal waar u wilt. Zowel online als offline
  • Geniet bij FamilyStream van nog meer instrumentale orgelmuziek
  • Ook voor kinderen hebben we een grote collectie aan muziek en luisterboeken

Conclusie

Bij FamilyStream kunt u genieten van Pieter Heykoop: Voor Kerktijd deel 1. Ook de andere delen zijn beschikbaar op ons platform. Op vijftienjarige leeftijd werd Pieter Heykoop al benoemd tot vaste organist in een gereformeerde gemeente. Dit album bevat zes liederen van verschillende Psalmen. Pieter Heykoop speelt orgel in het binnen- en buitenland. Benieuwd naar de albums van Pieter Heykoop? Beluister het nu op FamilyStream.