Bij André van Vliet werd het muzikale talent al op jonge leeftijd ontdekt. Hij heeft diverse albums uitgebracht en geeft wekelijks concerten. Zijn muziek is te beluisteren op Familystream. Lees hier meer over André van Vliet en wat de voordelen zijn van Familystream als streamingdienst.  

Over André van Vliet

André van Vliet werd op 18 augustus 1969 geboren in Benschop. Op jonge leeftijd werd zijn talent al onderkend en werd hij ingezet om kerkdiensten in zijn woonplaats te begeleiden. Dit deed hij al op 9-jarige leeftijd. Hij volgde orgellessen bij Herman van Vliet en Gijsbert Lekkerkerker. Hij studeerde aan het Utrechtse conservatorium bij onder andere Jan Welmers, Jan Raas en Nico van den Hooven. In 1991 behaalde André van Vliet zijn orgeldiploma. De activiteiten van André van Vliet bleven sindsdien niet onopgemerkt. Hij is een veelgevraagde organist en reist inmiddels het hele land door als solist en begeleider van koren. Hij speelde voor de radio en TV en heeft ook diverse albums uitgebracht die te beluisteren zijn op Familystream.

Luister naar de muziek van André van Vliet op Familystream

De muziek van André van Vliet is te beluisteren op Familystream. Familystream is een platform met een grote collectie reformatorische en klassieke muziek. We hebben 24 verschillende genres waar u uit kunt kiezen. Daarnaast hebben we voor kinderen kinderliedjes en audioboeken waar ze naar kunnen luisteren. Ons platform is speciaal gemaakt voor het hele gezin. Dit betekent dat iedereen binnen het gezin veilig gebruik kan maken van het platform. Op Familystream staan namelijk geen albums of luisterboeken met expliciete inhoud, of muziek of teksten die u liever niet aan uw kinderen wilt laten horen. De albums die op het platform komen te staan worden zorgvuldig geselecteerd. Ons platform is de eerste 30 dagen gratis uit te proberen.

Waarom kiezen voor Familystream?

Waarom zou u er voor kiezen om de muziek van André van Vliet te beluisteren op Familystream? Wij zetten enkele voordelen van ons platform graag voor u op een rij:

  • Luister de muziek van André van Vliet overal
    De muziek van André van Vliet kunt u met onze app overal beluisteren. U kunt de muziek namelijk downloaden, zodat u er altijd offline toegang tot hebt.
  • Maak uw eigen afspeellijsten
    Op Familystream kunt u uw eigen afspeellijsten maken. Zo hebt u voor elk moment een afspeellijst die past bij de gelegenheid of bij uw stemming.
  • Beschikbaar op alle apparaten
    Familystream is beschikbaar op alle apparaten. Zo hebt u op elk moment en overal toegang tot de muziek van onder andere André van Vliet en vele anderen.

Samengevat

André van Vliet is op 18 augustus 1969 geboren in Benschop. Op jonge leeftijd begeleidde hij al de kerkdiensten in zijn woonplaats. Hij heeft gestudeerd aan het conservatorium in Utrecht en zijn talent werd door verschillende mensen opgemerkt. Op dit moment is André van Vliet een veelgevraagde organist en reist hij het gehele land door om wekelijks op te treden als solist en begeleider van koren. Daarnaast heeft André van Vliet ook een groot aantal albums mogen uitbrengen die op Familystream te beluisteren zijn.