Wouter Harbers is een pianist met een passie voor klassieke muziek. Hij heeft een aantal albums opgenomen die te beluisteren zijn op Familystream. Lees hier meer over Wouter Harbers en hoe hij zijn passie van klassieke muziek wil overbrengen op anderen.

Over Wouter Harbers

Wouter Harbers heeft een duidelijk doel voor ogen. Namelijk dat klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dit doet hij door zelf concerten te geven en informatie en feitjes tijdens deze concerten te delen over de muziek. Dit biedt een hele nieuwe luisterervaring en zo ontstaat er een ontspannen sfeer tijdens zijn concerten. Wouter Harbers ontving les van Wibi Soerjadi en werd geschoold tijdens masterclasses in Oxford. Een voorbeeld van de concerten die Wouter Harbers geeft, zijn de koffieconcerten. Deze concerten geeft hij dit jaar maandelijks op wel zeven verschillende locaties door heel Nederland. Sinds 2013 treedt Wouter Harbers regelmatig op voor Radio 4.

Beluister de muziek van Wouter Harbers op Familystream

Wouter Harbers heeft een aantal albums uitgebracht. Deze albums kunt u beluisteren op Familystream. Maar wat is Familystream eigenlijk? Familystream is een streamingdienst met de grootste reformatorische en klassieke muziekcollectie. Naast de muziek van Wouter Harbers zijn er nog enorm veel andere klassieke musici waar u naar kunt luisteren. Het platform heeft 24 genres waardoor u altijd muziek vindt die bij u past. De eerste 30 dagen kunt u ons platform gratis uitproberen.

De voordelen van Familystream

We zetten graag een aantal voordelen van ons platform voor u op een rij:

  • Het platform is voor het hele gezin
    Het hele gezin kan genieten van wat we bij Familystream te bieden hebben. Met 24 verschillende genres is er voor ieder wat wils. Ook hebben we muzikale avonturen en audioboeken voor kinderen.
  • Luister offline naar uw favoriete muziek
    U kunt via de app van Familystream uw favoriete muziek downloaden om deze offline te beluisteren. Op deze manier hebt u altijd toegang tot de muziek. Ideaal voor als u in een ander land bent of wanneer u geen toegang hebt tot het internet.
  • Maak uw eigen persoonlijke afspeellijstenMaak op Familystream uw eigen persoonlijke afspeellijsten. Op deze manier hebt u voor ieder moment de perfecte afspeellijst die past bij de gelegenheid of bij uw stemming.
  • Toegang met al uw apparaten
    Familystream is te bereiken met al uw digitale apparaten. We hebben een app voor zowel Android als voor Apple. Daarnaast hebben we ook een web app, waardoor u ook via een computer of laptop toegang heeft tot onze muziek.

Samengevat

Op Familystream kunt u luisteren naar de prachtige muziek van de pianist Wouter Harbers. Wouter Harbers heeft als doel om klassieke muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Hij doet dit onder andere door concerten te geven. De muziek van Wouter Harbers is te beluisteren op Familystream. Probeer ons platform nu de eerste 30 dagen gratis.