Minne Veldman is een talentvolle organist en dirigent. Hij heeft een grote liefde voor het orgel ontwikkeld en deelt deze graag met anderen. De Minne Veldman orgel concerten zijn zeer geliefd. Daarom is het extra leuk dat u zijn muziek ook online kunt luisteren. Dit kunt u doen op Familystream. Familystream is een streamingdienst met reformatorische en klassieke muziek. Ons platform is veilig te gebruiken door het hele gezin.  Lees hier meer over de geschiedenis van Minne Veldman, de muziek die hij heeft uitgebracht en wat de voordelen zijn van Familystream.

Over Minne Veldman

Minne Veldman is geboren in 1980. Hij heeft zijn muzikale opleiding gevolgd aan het conservatorium in Zwolle. Inmiddels is Minne Veldman een veelgevraagde organist. Ook heeft hij al 13 solo-cd’s mogen opnemen en uitbrengen. Daarnaast zijn ook cd’s met samenzang verschenen. De Minne Veldman orgel concerten zijn erg populair. Zo geeft hij gemiddeld 50 orgelconcerten per jaar in zowel binnen- als buitenland en heeft hij ook deelgenomen aan het tv-programma ‘Nederland Zingt’ als organist en dirigent. Hij is in het buitenland actief en heeft al concerten mogen geven in Zuid-Afrika, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Hongarije.

Sinds 1994 is Minne Veldman actief als kerkorganist. Dit was hij eerst in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Hasselt. Sinds 1998 is hij kerkorganist in de Rehobothkerk in Urk. Daarnaast geeft Minne Veldman orgelles. Ook is hij werkzaam als dirigent bij maar liefst vijf koren. Ten slotte schrijft Minne Veldman veel orgel- en koormuziek.

Beluister de muziek van Minne Veldman op Familystream

U kunt de muziek van Minne Veldman op Familystream beluisteren. We hebben meer dan 20 albums van Minne Veldman op ons platform staan, waar u naar kunt luisteren. Van kerst albums tot samenzang.

Bent u een fan van de muziek van Minne Veldman? Dan bent u bij Familystream aan het juiste adres. Van alle online muziekplatforms bieden wij u de meest uitgebreide Minne Veldman-collectie. U kunt uren luisteren naar de verschillende albums die Minne Veldman heeft opgenomen.

Wilt u graag de muziek van Minne Veldman overal beluisteren? U kunt via de app van Familystream de muziek downloaden en offline beluisteren. Maak daarnaast uw Minne Veldman afspeellijsten en combineer deze met andere collecties.

Bij Familystream kunt u naast naar Minne Veldman naar verschillende andere musici luisteren. Daarnaast kunnen uw kinderen ook gebruik maken van ons platform. Ons platform is namelijk speciaal gemaakt voor het hele gezin en is dus ook door kinderen veilig te gebruiken.

Samengevat

Op Familystream luistert u naar de muziek van Minne Veldman. Minne Veldman is een getalenteerde organist en dirigent. Hij is een veelgevraagde organist en geeft veel orgelconcerten. U kunt de muziek van Minne Veldman beluisteren op Familystream. Familystream is de streamingdienst met de grootste collectie klassieke en reformatorische muziek. U kunt het platform de eerste 30 dagen gratis uitproberen.