Minne Veldman is een talentvolle organist en dirigent. Hij heeft een grote liefde voor het orgel ontwikkeld en deelt deze graag met anderen. Lees hier meer over de geschiedenis van Minne Veldman en de muziek die hij heeft uitgebracht.

Over Minne Veldman

Minne Veldman is geboren in 1980. Hij heeft zijn muzikale opleiding gevolgd aan het conservatorium in Zwolle. Inmiddels is Minne Veldman een veelgevraagde organist. Ook heeft hij al 13 solo-cd’s mogen opnemen en uitbrengen. Daarnaast zijn ook cd’s met samenzang verschenen. Hij geeft gemiddeld 50 orgelconcerten per jaar in zowel het binnen- en buitenland en heeft ook deelgenomen aan het tv-programma ‘Nederland Zingt’ als organist en dirigent. Hij is in het buitenland actief en heeft al concerten mogen geven in Zuid-Afrika, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Hongarije.

Sinds 1994 is Minne Veldman actief als kerkorganist. Dit was hij eerst in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Hasselt. Sinds 1998 is hij kerkorganist in de Rehobothkerk in Urk. Daarnaast geeft Minne Veldman orgelles. Ook is hij werkzaam als dirigent bij maar liefst vijf koren. Ten slotte schrijft Minne Veldman veel orgel- en koormuziek.

Beluister de muziek van Minne Veldman op Familystream

U kunt de muziek van Minne Veldman op Familystream beluisteren. We zetten graag een aantal voordelen van ons platform voor u op een rijtje:

 • Luister de muziek van Minne Veldman overal
  U kunt via de app van Familystream de muziek van Minne Veldman en alle andere musici downloaden, zodat u de muziek overal kunt beluisteren.
 • Ook voor kinderen
  Familystream is een platform dat speciaal gemaakt is voor het hele gezin. Dit betekent dat ook kinderen zonder toezicht gebruik kunnen maken van Familystream. Zij kunnen muziek luisteren, maar ook de voorleesverhalen en luisterboeken zijn een aanrader.
 • Maak uw eigen afspeellijsten
  U kunt op Familystream uw eigen afspeellijsten maken van uw favoriete muziek.
 • Volg uw favoriete musici
  Op Familystream kunt u uw favoriete musici volgen, zodat u geen nieuwe muziek mist.
 • Collectie blijft groeien
  De grote collectie op Familystream blijft zich uitbreiden. Zo ontdekt u steeds weer nieuwe muziek.

Samengevat

Op Familystream kunt u luisteren naar de muziek van Minne Veldman. Minne Veldman is een getalenteerde organist en dirigent. Hij is een veelgevraagde organist en geeft veel orgelconcerten. U kunt de muziek van Minne Veldman beluisteren op Familystream. Familystream is de streamingdienst met de grootste collectie klassieke en reformatorische muziek. U kunt het platform de eerste 30 dagen gratis uitproberen.