Martin Weststrate is een passievolle organist die al vele albums heeft mogen uitbrengen. Daarnaast heeft hij ook aan diverse albums meegewerkt en begeleidt hij regelmatig koren. De muziek van Martin Weststrate is te beluisteren op Familystream. Lees hier meer over Martin Weststrate en hoe u vandaag nog naar zijn muziek kunt luisteren.

Over Martin Weststrate

Martin Weststrate is geboren in 1973. Hij volgde aan de Zeeuwse muziekschool zijn muziekopleiding en behaalde daar alle diploma’s voor het orgel. Sinds zijn 15e jaar is hij kerkorganist. Vanaf 2001 is hij één van de organisten van de gemeente Krabbendijke. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd om verschillende koren te begeleiden bij opnames en uitvoeringen. Wat Martin Weststrate het liefste doet, is het begeleiden van samenzang. Hiervan is een serie cd’s opgenomen onder de bekende titel “Psalmzang”. Daarnaast heeft Martin Weststrate al aan ongeveer 80 cd-opnames meegewerkt. In binnen- en buitenland speelde deze musicus op vele orgels, in 2006 werkte hij bijvoorbeeld mee aan een concertreis door Canada. Hij heeft een nauw samenwerkingsverband met zijn muzikale vriend Peter Wildeman en heeft in zowel het binnen- als buitenland op vele orgels mogen spelen.

Luister naar Martin Weststrate op Familystream

De vele albums die Martin Weststrate heeft uitgebracht zijn allemaal te beluisteren op Familystream. Familystream is een platfrom met de grootste collectie klassieke en reformatorische muziek. Op ons platform vind u 24 genres waar u naar kunt luisteren. Zo ook naar het genre ‘samenzang’, waar u onder andere de muziek van Martin Weststrate kunt vinden.

Vele albums van Martin Weststrate zijn Psalmen op het orgel. Enkele voorbeelden van Psalmen die Martin Westrate op zijn albums heeft staan zijn: Psalm 89, Psalm 47, Psalm 51 en Psalm 150. Naast Psalmen heeft Martin Westrate ook albums waar hij jongeren-, gemengde-, kinder en mannenkoren begeleidt. Ook deze albums zijn te beluisteren op Familystream.

Het platform heeft vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd en overal naar uw favoriete muziek luisteren. U kunt namelijk op Familystream muziek downloaden om offline te beluisteren. Ook kunt u uw eigen afspeellijsten aanmaken en is het platform beschikbaar op alle apparaten. Met een eigen app kunt u uw eigen muziekbibliotheek beheren. Familystream is een verantwoord platform met verantwoorde muziek, zonder afleidingen.

Samengevat

Martin Weststrate is een talentvolle organist die veel albums heeft uitgebracht. Hij heeft een voorkeur om te begeleiden bij samenzang. Martin Weststrate heeft al aan ongeveer 80 Cd-opnames meegewerkt en wordt regelmatig gevraagd om koren te begeleiden bij opnames en uitvoeringen. De muziek van Martin Weststrate is te vinden op Familystream. Net zoals andere artiesten, denk bijvoorbeeld aan Martin Mans. Houdt u van orgelmuziek en wilt u genieten van de muziek van Martin Weststrate? Neem dan nu een abonnement op Familystream.