Martin de Deugd

Meer dan 31.8k keer beluisterd deze maand

Van 1985 tot 2001 was Martin de Deugd concertmeester van de Hoofdstad Operette. Na de ontbinding van de Hoofdstad Operette in 2001 was Martin de Deugd werkzaam als concertmeester van het Nederlands Promenade Orkest. Martin de Deugd trad daarnaast ook solistisch op, o.a. in; Concertgebouw Amsterdam, Concertgebouw De Doelen Rotterdam en Koningin Elizabeth Zaal Antwerpen. Martin de Deugd speelde concerten in Tokio en Nagoya in Japan en speelde recitals met de Canadese concertpianiste Patricia Parr in Toronto, Canada.

Martin de Deugd is in alle theaters van Nederland en België solistisch te beluisteren geweest in “DIETRICH, de Musical” naast Jasperina de Jong in de rol van Marlene Dietrich, welke hiervoor in 2002 de Dutch Musical Award ontving ( www.marlenedietrich.nl )
Martin de Deugd was bij meerdere musicals en shows concertmeester oa bij TITANIC REMBRANDT, de Musical ( www.rembrandtdemusical.nl ) WIENER TRADITION, de theatertoernee met Wilma Driessen ( www.wienertradition.nl ) en het TV programma UNA VOCE PARTICOLARE.
De afgelopen jaren was Martin de Deugd 2e concertmeester van The Opera Philharmonic in Amsterdam ( www.operas.nl )

Martin de Deugd verleent zijn medewerking aan talloze cd en tv opnames van religieus repertoire ( Nederland Zingt ) en is zodoende een veelgevraagd solist bij concerten van de vele kerkkoren die Nederland rijk is, maar soleerde ook in Notre Dame Parijs, Berliner Dom, Kopenhagen Dom, Brandenburger Dom. In April 2008 werkt Martin de Deugd mee aan de Nederland Zingt Dag 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht (www.nederlandzingt.nl).
In mei zal Martin de Deugd meewerken aan het unieke Ouderen Song Festival 2008 ( www.ouderensongfestival.nl )