Lucas Kramer

Meer dan 15.6k keer beluisterd deze maand

Van jongsafaan speelt muziek een belangrijke rol in het leven van Lucas Kramer. Eind jaren negentig ging Lucas zingen bij het Christelijk Jong Mannenkoor “Soli Deo Gloria”. Hij deed dat met zoveel gedrevenheid en passie, dat hij als solist al snel bekend werd bij andere koren. Er volgden cd-opnames en ontelbare concerten door heel Nederland.

Eind 2009 verscheen zijn CD 'Vroeger wordt later'. Op deze opvolger van het succesvolle album ‘Het Is Goed’ uit 2008 werd opnieuw duidelijk dat Lucas Kramer alle ingrediënten in huis heeft om een aansprekend album te maken. De combinatie van zijn krachtige stem en doorleefde teksten, maken liedjes als ‘Gebed Van Een Vader’ en ‘Tot Jezus weer komt’ tot juweeltjes.

Later volgden er tv-optredens bij o.a. het programma Nederland Zingt en ook een aantal concerten in de grote zaal van de Doelen te Rotterdam passeerden de revu. Verder was hij één van de hoofdgasten op het grote podium van de Nederland Zingt Dag .

Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Dagelijks ontvangt Lucas veel mailtjes en berichten van mensen die geraakt zijn door de liedteksten en door zijn stem.