Jacob Schenk is een talentvolle musicus die het orgel, de piano en de panfluit bespeelt. Daarnaast is hij ook als dirigent verbonden aan diverse koren. Jacob Schenk zijn muziek kunt u beluisteren op Familystream. Lees hier meer over wie Jacob Schenk is en de muziek die u op Familystream kunt beluisteren.

Over Jacob Schenk

Jacob Schenk is geboren in 1973. Aan de CHK Constantijn Huygens te Zwolle studeerde Jacob Schenk orgel, koordirectie en kerkmuziek. Hij volgde daarnaast ook nog de bijvakken piano en zang. Deze lessen werden verzorgd door Jos Vermunt, Jos Leussink en Harm Jansen. Later heeft Jacob Schenk zich bekwaamd in het bespelen van de panfluit. Hij kreeg hiervoor les van Nicolae Pîrvu.

Jacob Schenk is als organist verbonden aan de CGK Ichthus te Urk. Daarnaast is hij als zanger onderdeel van de groep At Once. Naast de verschillende muziekinstrumenten die Jacob Schenk bespeelt, is hij ook dirigent van onder andere de volgende koren: Apeldoorns Christelijk Mannenkoor, Christelijk Nationaal Koormannenkoor Urker Zangers en CMK De Lofzang Heerde.

Beluister de muziek van Jacob Schenk

De muziek van Jacob Schenk kunt u beluisteren op Familystream. Op Familystream staan meer dan 20 albums van Jacob Schenk. U kunt onder andere luisteren naar de volgende albums: Psalmen, Gedenk aan mij, Lichtstad en Als ik Hem maar kenne. Daarnaast heeft Jacob Schenk ook nog aan diverse albums meegewerkt. Deze zijn ook te beluisteren op Familystream.

Waarom Familystream?

Waarom zou u ervoor kiezen om de muziek van Jacob Schenk op Familystream te beluisteren? Wij zetten een aantal voordelen van ons platform graag voor u op een rij:

 • Speel de muziek af op al uw apparaten
  U kunt de app van Familystream downloaden via de App Store en Google Play. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze webapplicatie.
 • Luister ook offline naar Jacob Schenk
  De muziek van Jacob Schenk en andere musici kunt u via onze app downloaden, zodat u deze ook offline kunt beluisteren. Ideaal voor als u op vakantie gaat en op plekken komt waar u geen toegang heeft tot het internet.
 • Maak uw eigen afspeellijsten
  U kunt op Familystream uw eigen afspeellijsten maken. Hierdoor heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand.
 • Onze collectie groeit
  De collectie van Familystream blijft groeien. Hierdoor vindt u steeds nieuwe muziek waar u naar kunt luisteren.
 • Drie verschillende abonnementen
  Bij Familystream bieden we drie verschillende abonnementen aan. Hierdoor kunt u het abonnement kiezen dat bij u past.

Samengevat

Jacob Schenk is een talentvolle musicus. Hij bespeelt het orgel, de piano en de panfluit. Daarnaast is hij ook dirigent van verschillende koren. De muziek van Jacob Schenk kunt u beluisteren op Familystream. Op ons platform vindt u meer dan 20 albums van Jacob Schenk. Daarnaast vindt u op Familystream ook albums waar Jacob Schenk aan heeft meegewerkt. Probeer ons platform nu de eerste 30 dagen gratis.