Bij Familystream kunt u luisteren naar het album van Gemma Blaauw en Wilbert Magré. Lees hier meer over het album en de musici.

Over de musici

Gemma Blaauw is geboren op de Hoge Enk. Sinds jongs af aan geniet ze van het zingen. Zodra ze oud genoeg was, sloot ze zich direct aan bij een plaatselijk kinderkoor. Ze heeft bij vieringen op school en trouwdiensten gezongen. Momenteel verzorgt ze maandelijks de muziek in de dienst van een zondagavondkerk.

Wilbert Magré werd door zijn vader op jonge leeftijd al met muziek in aanraking gebracht. Hij kreeg vele jaren pianoles van Herman Riphagen, ook speelt Wilbert Magré orgel. Hij is als organist verbonden aan drie kerken. Daarnaast heeft hij ook een aantal koren onder zijn leiding en is hij dirigent van het Groot Nederlands Johannes de Heer koor. Hij maakt concertreizen en is een veel gevraagde pianist/organist voor rouw- en trouwdiensten.

Het album

Op het album vindt u vijftien liederen waar u naar kunt luisteren. Enkele bekende liederen die u op dit album tegenkomt zijn: De Heere zegent jou, Mijn hulp is van U Heer, Onze Vader en Mijn toevlucht – Psalm 91. Geniet van de zang van Gemma Blaauw en het pianospel van Wilbert Magré.

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. In het water van de doop
 2. Wacht op de Heer' - Psalm 27
 3. Heer' wij kijken omhoog
 4. Onze Vader
 5. Een toekomst vol van hoop
 6. Mijn toevlucht - Psalm 91
 7. Maak ons hart onrustig, God
 8. Zoekend naar licht
 9. Ik zal er zijn
 10. Mijn hulp is van U, Heer
 11. God keert alles om
 12. Gebed om zegen
 13. De Heere zegent jou
 14. Oceans
 15. Welkom thuis
  

Familystream

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit album? U kunt ‘Mijn toevlucht’ luisteren op Familystream. Maar wat is Familystream eigenlijk?

Familystream is een streamingdienst met een grote klassieke en reformatorische collectie. Het platform is gericht op het hele gezin. Zo hebben we voor kinderen veel luisterboeken en kinderliedjes om naar te luisteren. Familystream blijft groeien. Steeds meer albums worden toegevoegd aan het platform zodat u elke dag kunt genieten van uw favoriete muziek.

Conclusie

Mijn toevlucht is een album van Gemma Blaauw en Wilbert Magré. Samen hebben ze vijftien liederen opgenomen waaronder: De Heere zegent jou en Mijn hulp is van U Heer. Het album is nu te beluisteren op Familystream.