Luister op Familystream naar het album: Gebed van een vader

Houdt u van instrumentale pianomuziek? Dan kunt u het album ‘Gebed van een vader’ van Peter Wildeman vast waarderen. Welke bekende liederen staan er op dit album en wie is Peter Wildeman? U leest het hier.

Over Peter Wildeman

Peter Wildeman is geboren in 1972. Hij begon met orgellessen toen hij 7 jaar oud was. Op jonge leeftijd was Peter Wildeman al organist bij verschillende koren. Naast het spelen van orgel, leerde Peter wildeman ook pianospelen en dirigeren. Hij is dirigent van een heel aantal koren en brengt daarnaast als directeur van uitgeverij Interclassic Music ongeveer 25 cd’s per jaar uit. Ook geeft hij jaarlijks enkele internationale concerten.

Het album

Op het album staan twintig nummers. De nummers zijn door Peter Wildeman gespeeld op de piano. Enkele bekende liederen die op dit album staan zijn: Kroont Hem met gouden kroon, Amazing Grace, Gebed om zegen en You raise me up.

Waarom dit album luisteren bij FamilyStream

Het luisteren van ‘Gebed van een vader’ bij Familystream brengt voordelen met zich mee. We zetten enkele van deze voordelen voor u op een rij.

  • Luister naar de vele albums van Peter WildemanPeter Wildeman heeft veel albums, welke te luisteren zijn op FamilyStream.
  • Luister naar meer liederen op de pianoOp FamilyStream staan veel albums met mooi pianospel. Peter Wildeman heeft veel albums met pianospel uitgebracht. Ook andere artiesten hebben dit gedaan. Genoeg pianomuziek om naar te luisteren op FamilyStream.
  • Luister zowel online als offlineBeluister de muziek ook offline en geniet waar dan ook van o.a. het album: Gebed van een vader.

Conclusie

Het album ‘Gebed van een vader’ is gemaakt door Peter Wildeman. Twintig liederen worden op de piano gespeeld. Peter Wildeman is een veelzijdige musicus. Naast piano bespeelt hij ook het orgel. Peter heeft verschillende albums uitgebracht.