Wellicht komt het lied u bekend voor. 10 000 reasons is een lied dat is geschreven door Matt Redman. Anne-Marith Boone speelt piano en heeft dit album in 2021 uitgebracht.

Over Anne-Marith Boone

Anne-Marith Boone is in 2002 geboren en woont in Nieuwerkerk. Op haar 8e kreeg ze haar eerste pianoles. Op haar 10e speelde ze al een pianosolo tijdens een concert. Daarnaast heeft ze op haar 11e al haar eerste cd uitgebracht. Op Familystream heeft ze de afgelopen jaren heel wat albums uitgebracht.

Het album

Op het album ’10 000 reasons’ staan zes nummers. Het is een instrumentaal album waarbij Anne-Marith Boone op de piano speelt. Enkele bekende liederen die op dit album staan zijn: 10 000 reasons, Oceans en Agnus Deï – Holy, holy, holy. Bent u een fan van goed pianospel? Luister dan naar dit album.

Hier volgt een overzicht van alle nummers op het album: 

 1. 10.000 reasons
 2. Danza in re minore
 3. Agnus Deï - Holy, holy, holy
 4. Oceans
 5. Captain sharpe's mission
 6. Sadness and sorrow
  

Waarom luisteren bij Familystream

Waarom zou u o.a. het album ’10 000 reasons’ luisteren bij Familystream? Wij zetten enkele redenen van Familystream voor u op een rij.

 • Luister naar meer albums van Anne-Marith Boone
  Anne-Marith Boone heeft een heel aantal albums, welke te luisteren zijn op Familystream
 • Geniet van nog meer pianomuziek
  Op Familystream hebben we een grote collectie aan pianomuziek waar u van kunt genieten.
 • Probeer eerste 30 dagen gratis
  Bent u nog niet overtuigd? Probeer Familystream eerst 30 dagen gratis.

Conclusie

Luister bij Familystream naar het album: 10 000 reasons. Op dit album hoort u Anne-Marith Boone die zes nummers op de piano speelt. Anne-Marith Boone is in 2002 geboren en kreeg al op haar 8e haar eerste pianoles. Op haar 11e bracht ze al haar eerste cd uit. Luister bij Familystream naar dit- en andere albums van Anne-Marith Boone.