Op Familystream kunnen uw kinderen genieten van verschillende liedjes voor kinderen. Zo ook het album ‘uit de mond der kinderen’. Dit album heeft een aantal mooie liederen die worden gezongen door kinderen. Het is voor kinderen goed om liedjes te horen waarop ook andere kinderen te horen zijn. Het kan hen stimuleren om namelijk zelf ook te zingen en de teksten van de liederen te leren.

Welke liederen staan er op dit album?

Er staan verschillende mooie liederen op dit album. Naast zang staan er ook nog eens 4 pianosolo’s op. Er staan een aantal liederen op dit album die u bekend kan doen voorkomen. Zo is het lied ‘Uw woord is een lamp voor mijn voet’ een populair lied. Ook staat er een pianosolo op het album van ‘Amazing Grace’. Zowel rustige als vollere liederen staan op dit album. Een ideaal album dus met verschillende soorten muziek.

Waarom dit album luisteren bij Familystream?

Familystream heeft vele voordelen. Het is een streamingsdienst voor het hele gezin. Dit betekent dat ons platform kindvriendelijk is en dus ook gebruiksvriendelijk. U en uw kinderen kunnen gemakkelijk door de app navigeren en verschillende liederen beluisteren. Daarnaast staan er nog meer leuke kinderalbums op Famillystream. Denk hierbij aan kinderliederen met een christelijk thema. Naast de liedjes zijn er ook luisterboeken. Zo kunnen uw kinderen bijvoorbeeld luisteren naar Bijbelverhalen of de grote avonturen van Pietje Puk. Ook voor volwassenen is er een constant groeiende collectie aan luisterboeken.

Conclusie

Het album ‘uit de mond der kinderen’ is een album vol variatie. Geniet van de pianosolo’s of laat uw kinderen meezingen met de andere liedjes. Het album bestaat uit rustige muziek, pianosolo’s en wat intensere muziek. Benieuwd naar dit album? Probeer Familystream dan nu 30 dagen gratis en bekijk ook andere muziek/luisterboeken die we op ons platform hebben staan. Met Familystream heeft u genoeg mogelijkheden om als gezin te kunnen genieten van zowel muziek als luisterboeken.