Wie kent de boeken van Pietje Puk niet? De bekende jeugdboekenserie is al jarenlang een favoriet voor vele kinderen. Henri Arnoldus, de auteur van Pietje Puk, heeft 46 (!) boeken uitgebracht. Genoeg leesstof dus. Voor Henri waren de belangrijkste elementen in zijn boeken: eenvoud, spanning en humor. Deze boeken zijn te beluisteren via Familystream.

Waarom Pietje Puk boeken luisteren of lezen?

Pietje Puk boeken zijn nu te beluisteren via Familystream. Maar waarom zouden uw kinderen de boeken luisteren in plaats van lezen? We zetten een aantal voordelen voor u op een rij.

  • Kinderen vinden luisteren vaak fijner dan lezen
    Kinderen kunnen door een boek te lezen sneller vermoeid raken. Het vereist meer inspanning om het verhaal te volgen. Door een boek te luisteren, kunnen uw kinderen helemaal op gaan in het verhaal, omdat ze alleen hoeven te luisteren naar de woorden van de voorlezer.
  • Kinderen kunnen naast het luisteren nog iets anders doen
    Terwijl uw kinderen bijvoorbeeld aan het knutselen zijn, kunt u een luisterboekje opzetten. Dit kan ontspannend zijn voor uw kinderen. Tegelijkertijd leren ze om te multitasken.
  • Pietje Puk luisterboeken zijn ideaal voor in de auto
    De verhalen van Pietje puk zijn makkelijk te volgen. Dit maakt dat deze luisterboeken ideaal zijn om te luisteren in de auto.

Waarom boeken luisteren bij Familystream?

Nu we weten wat de voordelen zijn van de Pietje Puk luisterboeken, moet u nog een platform kiezen waarop uw kinderen deze boeken kunnen luisteren. Familystream is daarvoor de ideale uitkomst. Met een reformatorische achtergrond zijn wij selectief bij de luisterboeken die wij op ons platform plaatsen. Dit betekent dat we geen ongepaste luisterboeken op ons platform hebben staan. Ons platform is gezinsvriendelijk. U kunt uw kinderen met een gerust hart gebruik laten maken van Familystream.

Conclusie

Pietje Puk boeken kopen is verleden tijd. U kunt nu de luisterboeken van Pietje Puk beluisteren via Familystream. Naast PietjePuk kunnen uw kinderen nog vele andere audioboeken op ons platform beluisteren. Benieuwd of Familystream w at voor u is? Probeer nu 30 dagen gratis.