FamilyStream Nieuwsbrief #21

Voor onze luisteraars

Inmiddels is 2016 alweer bijna op haar einde gelopen. Dit jaar was een wederom een bruisend jaar voor FamilyStream. Inmiddels is dit het tweede volledige jaar dat we bestaan. We zijn dan ook trots om te melden dat we dit jaar met ruim 100% gegroeid zijn in het aantal abonnees. Daarnaast is ons muziekaanbod met ruim 750 cd’s gestegen. Afgelopen week hebben we de mijlpaal van 100.000 afgespeelde nummers per dag bereikt en een maandelijkse hoeveelheid van 2 miljoen afgespeelde nummers.

Deze nieuwsbrief geeft kort weer waar we in december mee bezig zijn geweest, een update met betrekking tot het nieuwe platform en de plannen voor komend jaar.

Recente ontwikkelingen

De eerste leuke ontwikkeling is dat we Mirasound als label hebben mogen verwelkomen bij FamilyStream. Dit label kent een grote collectie muziek en staat garant voor muziek van hoge kwaliteit in diverse genres. De eerste CD’s van dit label zijn inmiddels toegevoegd en gedurende 2017 zullen we proberen hun collectie zoveel als mogelijk te verwerken in FamilyStream.

Zoals vermeld was december een erg drukke maand. We hebben in deze maand dan ook veel aandacht geschonken aan het uitbreiden van capaciteit. Hierdoor zullen gebruikers geen last meer hebben van het uitvallen van muziek en andere storingen die hiermee te maken hadden. Onlangs hebben we een update uitgevoerd op de Android app, die nu stabieler loopt. Doordat jullie veel feedback hebben verzonden, zijn we in staat rond de jaarwisseling een aanvullende update uit te voeren. Deze update zal de laatste foutjes uit de app verhelpen. Hierbij dan ook onze dank voor het melden.

Als laatste kunnen we melden dat we een fix hebben geschreven voor het verdwijnen van favorieten in de webapp.

Ontwikkeling FamilyStream 3.0

Zoals de meeste van jullie weten, zijn we al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van een volledig vernieuwd platform. De eerste planning was om deze te releasen rond deze periode, maar we hebben besloten de release met enkele maanden uit te stellen.
Belangrijkste reden hiervoor is dat we zeker willen zijn dat alle functionaliteiten die we in FamilyStream willen ook ontwikkeld zijn voor de release.

Testers gezocht!
Op dit moment zijn de webapplicatie en de iPhone/iPad app zo goed als gereed. We willen enthousiaste luisteraars dan ook vragen of zij het nieuwe platform willen helpen testen. Hierover zullen alle actieve leden aankomende week een uitnodigingsmail ontvangen.

Ontwikkelingen 2017

Voor 2017 hebben we een aantal zeer leuke ontwikkelingen op het programma staan. De belangrijkste is uiteraard de uitrol van het nieuwe platform.

Gedurende komend jaar zullen we ook weer veel aandacht schenken aan nieuwe content. Hierin willen we een stap verder zetten voor de FamilyStream leden. Een aantal CD’s zullen daarom exclusief voor FamilyStream worden uitgebracht en dus alleen beschikbaar zijn voor onze leden. Meer details hierover zullen later volgen.

Rest ons u een zeer goede jaarwisseling te wensen! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan moedigen we u aan om contact op te nemen met onze support via support@familystream.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *