FamilyStream Nieuwsbrief #22

Beste gebruiker

We zijn trots om de release van FamilyStream 3.0 te mogen aankondigen. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuw platform, waarbij al je feedback over de afgelopen tijd is verwerkt. We hebben daarnaast ook de achterkant van het platform flink aangepakt, waardoor het pakket sneller en prettiger werkt.

3 juli zal de overgang plaatsvinden naar FamilyStream 3.0. Wij doen er alles aan dit met zo weinig mogelijk hinder voor je te realiseren. Mocht je die dag toch tegen wat problemen aanlopen, dan vragen we hiervoor je begrip! Onze link met Sonos is vandaag al overgezet, dus het kan zijn dat u zich eenmalig opnieuw moet aanmelden op Sonos.

Hieronder vindt je een overzicht van wat je kunt verwacht na de release. Voor vragen en of opmerkingen kun je terecht bij support@familystream.com

Een stabieler platform met meer functionaliteiten.

We hebben het platform handiger in gebruik gemaakt en leuke functies toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld albums een waardering meegeven en daarnaast een korte recensie schrijven. Albums worden getoond op basis van waardering, dus jij bepaald wat bovenaan staat!

Uw account nog makkelijker gemaakt.

Vanaf nu is het mogelijk om twee profielen in te stellen per account. Zo kun je met twee gezinsleden van één account gebruik maken met ieder zijn of haar eigen afspeellijsten en favorieten. Je zit elkaar nooit meer in de weg!

Vernieuwde website.

Naast het platform zelf, hebben we ook de website vernieuwd. Het is eenvoudiger om bij uw account te komen en we hebben de meest gestelde vragen met antwoord alvast netjes op een rij gezet!

Verbeteringen met Sonos.

Ook de samenwerking met Sonos is verbeterd. Op veler verzoek hebben we ook de radiofunctie gebouwd, zodat u nog meer luistergemak heeft met uw Sonos apparatuur.

Muziek die bij je past.

Wij doen er alles aan om een zo vertrouwd en verantwoord mogelijk aanbod te bieden. In sommige gevallen kom je toch bepaalde albums liever niet tegen. Speciaal hiervoor hebben wij de blokkeerfunctie gebouwd, waarmee u bepaald welke albums wel en niet zichtbaar zijn voor uw gezin!

Nieuwe apps met een nieuwe offline functie.

U wilt uw muziek uiteraard overal met u mee naar toe nemen, maar niet betalen voor hoge gebruikskosten. Daarom hebben we in het nieuwe platform veel aandacht besteedt aan een volledig nieuwe offline functionaliteit. U heeft uw cd’s zo altijd en overal bij de hand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *