FamilyStream Nieuwsbrief #20

Voor onze luisteraars

De zomer komt langzaam tot een einde. Dit betekent koudere dagen, minder zon en dus weer meer tijd om naar muziek te luisteren!
In deze nieuwsbrief vertellen we je kort over onze ontwikkelingen op dit moment en waar we de komende maanden naartoe gaan.

FamilyStream 3.0

Zoals jullie weten zijn we al geruime tijd aan het werk aan FamilyStream 3.0. Waar het huidige platform stabiliteit en schaalbaarheid als doelstelling had, willen we met ons vernieuwde platform sterk inspelen op de wensen en ideëen die we van onze gebruikers hebben doorgekregen.
De grootste wijziging in het platform, naast een vernieuwd design, ligt in de aard waarop muziek wordt aangeboden en de toevoeging van sociale aspecten.

Nieuwe functionaliteit in het platform

We vinden het erg belangrijk dat het beluisteren van muziek een interactieve beleving is. Om dit te realiseren is het belangrijk dat luisteraars invloed hebben in hoe en welke muziek wordt aangeboden. Dit realiseren we door luisteraars de mogelijkheid te geven om cd’s te ‘liken’ of ‘disliken’. Deze rating is zichtbaar voor alle luisteraars en bepaalt daarmee ook de positie van cd’s in bijvoorbeeld de bladeren functie. Ook zal het mogelijk zijn om korte reviews te schrijven bij cd’s. Op deze manier proberen we te realiseren dat muziek door de gehele doelgroep kan worden beoordeeld en niet slechts door enkele recensisten. Ook oudere producties kunnen hierdoor weer opnieuw in de schijnwerpers komen!

Zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief, zal het mogelijk zijn om het platform meer naar eigen smaak in te richten. Voelt u zich niet prettig bij bepaalde cd’s, dan kunt u deze blokkeren, waardoor deze niet meer aangeboden zullen worden. Ook niet in de radio’s.

Op veler verzoek zal ook de shuffle en repeat functie worden geïntroduceerd.

Ter afsluiting

De komende tijd zullen wij nog volledig gefocust zijn op de afronding van de ontwikkeling van FamilyStream 3.0. We hopen dit in de loop van het najaar afgerond te hebben. Uiteraard houden we je op de hoogte van deze ontwikkelingen. Gedurende de zomerperiode, hebben we een stop gehad op het releasen van nieuwe cd’s. In de eerste week van Oktober zullen wij weer gaan beginnen met de wekelijkse releases.

P.S. Naast Facebook en Twitter, is FamilyStream nu ook te vinden op Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *